Разведри лятото. Забавлявай се! Украси ноктите си в парти цветове!

Miss Sporty Clubbing Colors лак за нокти – 2.75 лв. / 
Discotech топ лак – 2.75 лв.

Летният сезон е официално открит! Всички твои приятели вече са се запътили към морето, за да се наслаждават на слънцето и да купонясват цяла нощ. Ти не бива да изпускаш забавата! Избери модерния, забавния и момичешкия стил, но вярна на твоя собствен с ярките цветове на новите нюанси лакове за нокти на Miss Sporty Clubbing Colors.

Защото е лято, всичко изглежда забавно и се върти около купона. Настроението е като за купон, а веселите и модни цветове на лаковете за нокти са израз на твоето настроение. Ти си готова за новите предизвикателства на сезона и за това ти е нужен доверен партньор, който няма да те разочарова. А "той" е новите цветове на лакове за нокти Miss Sporty Clubbing colors. Новата колекция лакове е бързосъхнеща и няма да те разочарова точно, когато трябва да изглеждаш по най-добрия начин за партито.

А ако искаш да изглеждаш още по-невероятно, сложи си топ лак за нокти Discotech на Miss Sporty. Тогава твоите нокти ще заблестят. Новият топ лак е първия флуоресцентен лак за нокти, който свети под UV светлините в дискотеката. За това бъди в крак с модата - бъди флуоресцентна и разбуди твоите нокти!

Нанеси лак за нокти Miss Sporty Clubbing colors и топ лак Discotech през деня и бъди сигурна, че защитата и блясъкът на ноктите са гарантирани. Така ти ще си с най-модерният външен вид на твоето парти, защото ноктите ти ще блестят под UV светлините. Когато и да използваш тези продукти, ти ще си с модерен, забавен и момичешки стил. Ако искаш нещо щуро за летния сезон, използвай топ лакът за нокти Discotech и изпиши послание на ноктите си. Със сигурност ще впечатлиш твоят обект на желание! Само нанеси и се впусни във вихъра на твоето парти!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене