Тъй наречените ми приятели

Здравей,мила Ани! Искам да разбера защо така постъпват "така наречените" ми приятелки с мен! Винаги съм гледала да обръщам на всеки колкото се може повече внимание, каквото и да са ме помолили да направя никога не съм им отказала, а те винаги ме лъжат, пренебрегват ме и не ме искат с тях въпреки тези неща, с които съм им помагала. Анонимка 96

Анонимке, внимавай кого наричаш приятел. Приятелството не е използване. А и да си приятел не означава да даваш всичко от себе си, само за да се харесаш. Те знаят ли нещо за теб? Знаят ли какво обичаш да правиш, какви са твоите хобита? Хубаво и сама да поставиш себе си в по-различна позиция. Уважавай себе си, труда си, емоциите си. Поставяй ясни граници. Тогава и другите ще те уважават.

Сестра ми ме бие
Мила Ани, аз съм момиче на 13 години и имам сестра, която е с 1 година по-голяма от мен. Всеки ден тя ме бие и ме обижда. Когато кажа на нашите те ми казват, че ме е набила, защото съм се закачала, а не е така. Не смятам, че щом е по-голяма има правото да ме бие и да ме унижава по този начин.

Какво отговори Анна Жукивская на това и други писма? Виж в новия брой на списание "Хай клуб"!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене