Допълнителна свежа защита

Със своя забързан начин на живот, активният мъж се нуждае от дезодорант, който предпазва от потенето и му помага да е свеж през целия ден. Но когато адреналинът и стреса се повишат, още по-интензивна намеса на свежест е нужна, за да може мъжът да се чувства свеж и уверен в себе си.

Това е вдъхновението, което стои зад новия дезодорант против изпотяване adidas Ice Effect. Дезодорантът Ice Effect комбинира доказаната технология против изпотяване на adidas - Dry Max System, която е допълнително съчетана със засилено полярно усещане, аромат на освежаваща мента, свежа хвойна и освежаващ зимен бор за по-голяма свежест, точно когато тя е най-необходима.

По-голяма Dry Max защита
Като при всички дезодоранти за мъже на adidas от серията Action 3, дезодорантите Ice Effect са създадени със системата на adidas Dry Max System. Тази уникална формула е разработена с помощта на атлетите и съдържа частици против потене, които попиват влагата, за да намалят потенето за над 24 часа като поддържат кожата по-суха за по-дълго време дори при по-интензивни физически натоварвания.

Благодарение на комбинацията от нотки от освежаващ зимен бор, охлаждаща хвойна и евкалипт полярният аромат засилва усещанията и при нанасяне по кожата придава хладно и освежаващо чувство като от бучка лед.

Свежа и модерна опаковка
Опаковката на adidas Ice Effect е създадена в подобен стил като тези на другите седем мъжки дезодоранти от серията Action 3. Визията е дръзка и модерна, атлетична и мъжествена без капачка за интелигентен вид и за по-добра и лесна употреба.

Свежият металически синьо-зелен акцент в цвета на този нов вариант е класически мъжествен и придава чувство на заскрежена свежест.

По-силна продуктова серия
Както всички мъжки дезодоранти adidas Action 3 и adidas Ice Effect е създаден за максимално покритие върху кожата и максимално попиване на влагата с до 40% * по-голяма защита от преди.

Серията adidas Ice Effect е налична като дезодорант спрей и рол-он и е най-новото попълнение в серията, която включва вариантите Intensive, Control, Sensitive, Fresh, Pure, Pro Level и Pro Invisible.

Емблематичното лице на марката
Като останалите продукти от серията Action 3, adidas Ice Effect има подкрепа в лицето на една от най-добрите футболни звезди - Зинедин Зидан. Със своята завладяваща комбинация от неустоима харизма, заслепително добър външен вид и международна подкрепа, Зидан е идеалната личност, която може да представи серията adidas Action 3.
Новият adidas Ice Effect дава допълнителна свежа увереност.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене