Гледаме триизмерни изображения без очила с първия в света 3D смартфон с Tri-Dual архитектура

LG Electronics и VIVACOM официално представиха LG Optimus 3D - първият 3D смартфон в света с Tri-Dual архитектура, който предлага пълно 3D изживяване, включващо записване, възпроизвеждане и споделяне на триизмерно съдържание.

Моделът разполага с дисплей, който позволява гледане на 3D изображения без очила и дава възможност за качествено 3D забавление вече и в движение. Апаратът ще се предлага на лизинг с месечна цена от 31.90 лв., с възможност за разсрочване на плащането за две години и в комбинация със смартфон-плана Net&Call Super Max.

Освен със смартфон, серията 3D продукти на южнокорейския гигант се допълва и от първия 3D таблет, който също позволява създаване, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание. Той разполага с 8,9-инчов екран и Wi-Fi модем. VIVACOM стартира продажбата му едновременно с 3D телефона на лизингова цена от 55.90 лв. на месец с двугодишен договор с тарифните линии Traffic L, Traffic XL и Net&Call Super Max.


LG Optimus 3D променя начина, по който използваме мобилните устройства.
LG Optimus 3D е сериозна крачка напред по отношение на внедряването на 3D технологията във всекидневния живот на потребителите. Благодарение на иновативната си Tri-Dual технология апаратът дава възможност за пълно 3D изживяване навсякъде и по всяко време, при това без да са необходими специални очила.

Смарт телефонът е проектиран така, че да отговаря на индивидуалните предпочитания на потребителите - специален бутон позволява бързото превключване от 2D към 3D режим и дава възможност за регулиране на 3D ефекта.

LG Optimus3D осигурява достъп до повече информация и възможности за забавление.
Благодарение на новата технология постепенно се увеличава и количеството 3D съдържание.

С LG Optimus 3D потребителите вече могат да записват в 3D и едновременно с това да качват съдържанието в мрежата. Освен това LG и YouTube си сътрудничат, като в резултат на това вече е възможно директно записване и качване на 3D клипове в YouTube.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене