US списание: Сега Мария Бакалова ще бъде завинаги позната като жената в "онази" сцена с Джулиани

Интервюто с Бакалова в американското издание излезе няколко дни преди връчването на наградите "Златен глобус", за които тя е номинирана.

Българската актриса Мария Бакалова, която само след няколко дни може да държи в ръцете си "Златен глобус", сама заснела видеото, с което кандидатства за ролята на Тутар в "Борат 2". Това става същата вечер, в която тя се дипломира от НАТФИЗ. Месец по-късно вече е в Америка, за да си партнира със Саша Барън Коен.

"Сега завинаги ще бъде позната като жената в "онази" сцена с Руди Джулиани", пише американското списание W magazine, за което Бакалова е дала интервю. Те визират кадрите в "Борат 2", когато българката интервюира адвоката на Тръмп, като после двамата се качват в хотелска стая. През ключалката й се вижда как Джулиани ляга на леглото и поставя ръце върху панталона си.

"Да, знаех кой е той заради 11 септември (когато се случват терористичните атаки в САЩ, Руди Джулиани е кмет на Ню Йорк - б.а.). Но аз не съм американка, не съм част от американската политическа система. Като актьор знаех, че това е нещо важно и че за цялата продукция, за филма, трябваше да я има. Така че се постарах да науча възможно най-много за Руди Джулиани, кой е той и как да се подготвя да бъда най-големият му фен", разказва пред американското списание Бакалова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене