Мария Бакалова се размина със "Златен глобус"

Мария Бакалова

Мария Бакалова - първата българка, номинирана за “Златен глобус”, се размина с престижната награда. Тя бе номинирана за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл за ролята й в „Борат 2”, на Саша Барън Коен.

Наградата спечели Розамунд Пайк за ролята й във филма "Много ме е грижа", предаде Си Ен Ен.

За наградата Бакалова се състезаваше със звезди като Мишел Пфайфър, Кейт Хъдсън и Розамунд Пайк, но въпреки това мнозина я посочиха за фаворит.

Статуетките се присъждат от Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд. За окончателния вот гласуваха всички 87 членове на организацията,

Мария Бакалова с Руди Джулиани в кадър от “Борат 2”.
Мария Бакалова с Руди Джулиани в кадър от “Борат 2”.

Бакалова безспорно е големият пробив на продължението на “Борат”. Първоначално ролята ѝ - дъщеря на казахстанския репортер Борат Сагдиев (Саша Барън Коен) бе замислена като второстепенна, но истината е, че всички значими сцени за филма са благодарение на нейната игра и импровизации.

Кулминацията във филма е сцената с дясната ръка на Доналд Тръмп - адвоката Руди Джулиани. 76-годишният адвокат дава видео интервю в хотелска стая на Бакалова, която се представя за журналистка.

Без да се усъмни в автентичността на интервюто, в края на срещата той ѝ казва: “Трябва да ми дадеш адреса и телефона си”.

В следващата сцена се изляга на леглото с ръце в панталоните си. Може би това ще остане и най-смущаващият му момент в целия живот. “За нас е толкова голяма чест - и в случай че не спечелим, вече наех Руди Джулиани да оспори резултатите”, написа в туитър Коен, след като стана ясно, че филмът му “Борат 2” е с 3 номинации за “Златен глобус”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене