Блясъкът се върна на церемонията за "Златен глобус" с кучета и деца (Снимки)

Блясъкът се завърна на виртуалната церемония за наградите "Златен глобус", в която номинираните и наградените се включваха чрез Zoom от различни точки на света Снимки: Ройтерс

Блясъкът се завърна на виртуалната церемония за наградите "Златен глобус", в която номинираните и наградените се включваха чрез Zoom от различни точки на света, съобщи Асошиейтед прес.

Джейсън Съдейкис заложи на суичър в цветовете на дъгата по дизайн на сестра му
Джейсън Съдейкис заложи на суичър в цветовете на дъгата по дизайн на сестра му

Джейсън Съдейкис заложи на суичър в цветовете на дъгата по дизайн на сестра му и бързо се превърна в хит в социалните мрежи. Водещата Тина Фей дори се пошегува след неговата поява и съобщи, че ако някой се интересува откъде може да си купи суичър с качулка като неговия, може да посети уеб страницата nbc.com/globesfashion. Тя обаче не съществува.

Джоди Фостър се включи, за да получи наградата си, в черно-бяла копринена пижама на "Прада"
Джоди Фостър се включи, за да получи наградата си, в черно-бяла копринена пижама на "Прада"

Джоди Фостър се включи, за да получи наградата си, в черно-бяла копринена пижама на "Прада". Кучето й Зиги бе с бандана в подобен дизайн. В разговор в Zoom с журналисти по-късно актрисата показа, че е била боса, докато приемала наградата си. "Това е най-добрата церемония на наградите "Златен глобус" досега. Да можеш да си останеш у дома, но всичко да е толкова реално", каза актрисата.

Кучето на Реджина Кинг дремеше на заден план преди началото на шоуто, докато тя демонстрира тоалета си на "Луи Вюитон" в сребристо и черно. Снимка: Туитър
Кучето на Реджина Кинг дремеше на заден план преди началото на шоуто, докато тя демонстрира тоалета си на "Луи Вюитон" в сребристо и черно. Снимка: Туитър

Кучето на Реджина Кинг дремеше на заден план преди началото на шоуто, докато тя демонстрира тоалета си на "Луи Вюитон" в сребристо и черно. В дома си в Савана, щата Джорджия, Аманда Сайфред заложи на слънчев, пролетен тоалет на "Оскар де ла Рента", също като други звезди, които казаха, че искат да внесат радост с модните си предпочитания, предаде БТА.

Синтия Ериво бе в неоновозелена дълга рокля на "Валентино", а Кейли Куоко похапваше пица в модел на "Оскар де ла Рента". Джилиън Андерсън беше сама в Прага и блестеше в зелена вечерна рокля, а Джулия Гарнър заложи на черно-бяло с емблемата на "Прада" и ярко червено червило.

Лавърн Кокс в червена вечерна рокля направи нещо необичайно - тя разговаря с журналисти за Е! и Ен Би Си преди шоуто чрез Zoom. "Исках да се чувствам празнично", каза тя пред Ен Би Си. "Всичко това със света на Zoom е невероятно. Хората могат да правят, каквото пожелаят", каза тя.

Това означаваше "Шанел" за Шира Хаас в Лос Анджелис и "Гучи" за Ел Фанинг в Лондон.

"Хубаво е да имаме какво да празнуваме и заради което да се облечем подобаващо. Аз облякох рокля, за да премина от дневната до кухнята си. Казах си - защо пък не", обясни Фанинг за Е!.

Бижутата изпъкваха на фона на вечерните рокли. Аня Тейлър-Джой направи впечатление с блестящи зелени бижута и палто на "Диор Кутюр".

И двете водещи Тина Фей и Ейми Полър бяха облечени в черно за откриването на церемонията и се шегуваха за необичайното разстояние помежду си, докато Фей се опитваше да оскубе Полър през екрана. Двете смениха множество тоалети, както и съзвездието от представящи номинациите и победителите в отделните категории, които се включваха чрез Zoom.

Освен домашни любимци, в церемонията участваха, макар и с поява на заден план, много деца. Двамата наследници на Марк Ръфало се появиха зад него, докато той получаваше наградата си. Режисьорът на "Минари" Лий Айзък Чънг прегърна малката си дъщеричка, докато приемаше наградата, а тя го прегръщаше и повтаряше "Аз се молех, молех се, молех се".

Андра Дей
Андра Дей
Мишел Пфайфър
Мишел Пфайфър
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене