Гаджето на Соу отново гола

Габи в еротичната фотосесия

Гаджето на Али Соу отново се съблече гола! 19-годишната Габриела свали дрехите за поредната провокативна фотосесия. Този път снимките са черно-бели, а тя отново щедро разкрива прелестите си.

Красавицата не е от притеснителните и въпреки крехката си възраст вече има десетки разголени кадри в кариерата си. Тя е сред най-търсените модели напоследък. За популярността й определено помогна и връзката й с Али Соу.

Красавицата не е свенлива
Красавицата не е свенлива

Доскорошната звезда на ЦСКА вече прави фурор в руското първенство. Той вкара два гола на гранда "Зенит", а неговият тим "Ростов" направи 2:2 в гостуването. Преди няколко дни гамбиецът се върна в София, за да се види с любимата си Габи и да уреди формалности около преместването им в Русия. Засега неговата приятелка остава в България, но се очаква съвсем скоро двамата да заживеят заедно в Ростов. Габриела все още не е получила необходимите документи, за да се пренесе изцяло при любимия си. Със себе си красавицата се кани да вземе и двете малки кученца, които двамата с Али гледаха в София.

Двамата със Соу са влюбени
Двамата със Соу са влюбени

Докато все още е тук, Габриела не спира да работи. Тя е рекламно лице на редица продукти, които промотира в социалните мрежи. Ангажиментите й като модел също са доста. Така красавицата няма много време да страда по Соу, който в момента не е до нея. Почти сигурно той повече няма да играе в ЦСКА, въпреки че е под наем в "Ростов" до края на сезона срещу 500 000 евро. Неговият агент разкри, че руският клуб е задължен да плати още 3 млн. евро през лятото и да го откупи от "червените" без значение от представянето му в новия клуб.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене