Васко Кръпката: Оцелял съм при Цола Драгойчева, ще преживея и Слави Трифонов

Васко Кръпката

Аз съм оцелял при Цола Драгойчева, че няма да преживея Слави Трифонов. Това каза пред Faktor.bg рокаджията Васко Кръпката. 

"Днес сме свидетели на успеха и на кулминацията на гуруто в чалгата, която я направи институция. Сега е негов ред да управлява политически, защото духовно свърши каквото можа. Той е победител в отричането на ценности и в чалгаризирането на поколения, като започнем от „питат ли ме де е зората, шат на патката главата“ и се стигне до „Няма такава държава“. Тези хора около Слави Трифонов свършиха черната работа на ченгетата и на злите сили в нашия живот. Сега е време да отидат в политиката, където ще умрат завинаги, защото на гласоподавателите им не им дреме изобщо от предизборни програми и как ще управляват. Те искат да отмъщават, че животът им е съсипан, че имат лични проблеми и не могат да си намерят място в живота", каза той. 

"Слави Трифонов беше „бухалката на музиката“. Беше пуснат в най-гледаното време в телевизията. Той е кукла на конци, щедро спонсорирана от една газова компания. Един от най-четените вестници, наложен също чрез бухалки от шеф, който е ченге, му даваше цяла страница. Слави Трифонов беше награждаван с „Мъж на годината“, изобщо, този човек беше подготвян с години. Всички тези зли сили бяха пуснати, за да спират нормалното ни развитие към проевропейска страна. Тяхната задача беше да ни се подиграват. Аз познавам много хора в чужбина, които мразят България, защото тук „нищо не става“ и са гласували за Слави Трифонов", добави рокаджията. 

"Смятам, че той е по-опасен от телевизията със своите послания, отколкото в парламента. Не смятам, че като политик ще е по-застрашаващ, отколкото това, което свърши през последните 20 години в медиите. Освен това, като политик той няма да изкара толкова дълго, колкото като телевизионен „ментор“. Всички в неговата клика са злодеи, служебни музиканти, които изпълняват заповеди", каза още музикантът. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене