Най-големият внук на кралица Елизабет Втора финализира развода си

Най-големият внук на британската кралица - Питър Филипс, и канадската му съпруга Оутъм се разделят след 12-годишен брак.

Питър Филипс - най-големият внук на британската кралица Елизабет Втора, финализира развода с канадската си съпруга Отъм, по баща Кели, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Питър и Отъм Филипс оповестиха раздялата си след продължил 12 години брак през февруари миналата година. Сега двамата са направили съвместно изявление, в което се посочва, че финансовите аспекти на развода им са разрешени и са одобрени от съда.

"Въпреки че това е тъжен ден за Питър и Отъм, те продължават да поставят на първо място благосъстоянието и възпитанието на своите прекрасни дъщери Савана и Айла. Питър и Отъм са доволни, че са разрешили проблемите по приятелски начин, поставяйки децата на първо място в мислите и решенията си", се посочва в изявлението, цитирано от "Дарик нюз".

Питър и Отъм също така молят правото им на неприкосновеност на личния живот да бъде спазено, докато се адаптират към този нов етап.
Четиридесет и три годишният Питър Филипс е първият от своето поколение кралски особи, който се разделя със съпругата си.

Питър и Отъм Филипс се ожениха през 2008 г. в замъка Уиндзор, след като се запознаха през 2003 г. на състезанието от Формула 1 в Канада. Тогава най-големият внук на Нейно Величество работеше за екипа на BMW Уилямс.

Питър Филипс е син на принцеса Ана и Марк Филипс. Най-големият от внуците на кралица Елизабет Втора няма кралска титла.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене