"Левски" задържа четирима основни футболисти

Задържането на Радослав и Борислав Цоневи е приоритет за "сините"

Ръководството на "Левски" ще направи всичко по силите си да задържи четирима от играчите с изтичащи договори. Това са Звонимир Микулич, Радослав и Борислав Цоневи и Андриан Краев, научи "България Днес".

Със задачата да ги убеди да останат на "Герена" и след 30 юни се е заел лично Наско Сираков.
"Братя Цоневи са от хората, които държим да останат в клуба. Не само заради качествата им, но и заради страхотния морал, който показаха през цялата година", обяви собственикът на "сините".
Положението с Микулич е същото. В отбора са впечатлени от неговите качества и професионализъм. Вратарят попада в плановете и на Станимир Стоилов, с когото се преговаря да поеме "Левски". Хърватинът бе един от малкото футболисти, които се явиха за първата тренировка за новия сезон. Той е готов да остане на "Герена", ако клубът се стабилизира финансово.
С Краев също предстоят разговори. Той не участва в първата тренировка, защото наскоро претърпя операция. Въпреки това бе на сбора в понеделник.
Със сигурност с "Левски" се разделя Живко Атанасов. Защитникът е пуснал писмо до клуба, че разтрогва договора си заради неполучени заплати. Най-вероятно в следващите дни ще го последва и Начо Монсалве. Испанецът не се появи за първата тренировка. Ако до края на седмицата няма развитие около бъдещето на клуба, и той ще скъса със "сините".
"Левски" е на път да остане и без подготвителен лагер. До момента клубъ не е организирал такъв за футболистите си заради липсата на финанси. Въпреки появилите се информации за лагер в Правец играчите ще се готвят на "Герена". Поне на този етап.
Те трябва да знаят кой ще е техен треньор до понеделник. Станимир Стоилов е приел да се върне начело на тима, при положение че сделката с Джоузеф Диксън се осъществи и клубът стане стабилен. До края на тази седмица трябва да е ясно дали "Левски" ще има нов собственик. Това зависи от проверката на финансовия документ, който са получили в клуба.
"До края на тази седмица ще имаме повече яснота. Изпратен ми бе документ от американска финансова институция за инвестиции за над $150 млн. Като всички в тази държава и аз съм Тома Неверни. Даден е документът за проверка. В близките 10 дни ще имаме подписани един или два нови рекламни спонсорски договора", обяви Сираков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене