Джоджо Мойс се надява да намери истината за любовта

Стари вражди и нови страсти около скъпо живописно имение

Има ли лечебен код за здравословни и лични проблеми

Новите книги на ИК "Хермес"

 Нотите се издигаха нагоре, разнасяха се и политаха като птици, като надежди, като спомени. Докато накрая думите и дори и мислите не бяха заглушени от мелодията.

Из “Нощна музика” от Джоджо Мойс , издадена у нас от ИК “Хермес”, която има права и публикува книгите на хитовата писателка.

Испанската къща е старо, порутено имение на брега на езеро в Норфък, Англия. Но след смъртта на собственика унаследяването му събужда стари вражди и нови страсти. За Мат Маккарти придобиването на къщата символизира отмъщението му към семейството, съсипало баща му. Но съпругата му Лора я приема като гнездо за идеален семеен живот. Чрез имота разореният строителен предприемач Никълъс Трент ще възстанови репутацията и богатството си.

За Изабел Дюланси, обаче да се нанесе там е единственият начин да оцелее. Неотдавна съпругът ѝ е починал и е оставил на нея и двете им деца единствено дългове. Доскоро водила охолен живот на известна цигуларка, сега Изабел трябва да се научи да се справя с всекидневните финансови нужди на семейството си. Както и с безбожно скъпия и крайно необходим ремонт на Испанската къща. Освен това Изабел трябва да се справи и с всички, които искат да се домогнат до имота.

Джоджо Мойс е родена в Лондон през 1969 г. Големият пробив идва с романа “Аз преди теб”. Необичайната любовна история се превръща в световна сензация с продадени над четиринадесет милиона екземпляра. От 23 юли 2021 г. филмът по неин сценарий “Последното писмо от любимия” ще може да се гледа в Netflix. Книгите на Джоджо Мойс са преведени на четиридесет и шест езика. Продадени са над тридесет и осем милиона екземпляра.

---------------

Има ли лечебен код

Как да решим здравословните и личните си проблеми? Отговорът може би е “Лечебен код” на д-р Александър Лойд (ИК “Хермес”). Той открива механизъм, който премахва стреса – основния причинител на болестите.

Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система.

Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. След години усилия да открие лек за тежката депресия на жена си, по време на молитва получава лечебния код под формата на откровение. Съпругата му е излекувана.

---------

Класация на издателството

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене