Be The One на HREEZ със световна премиера

HREEZ, единственият български DJ в лейбъла на Dimitri Vegas & Like Mike днес прави световна премиера на песента си Be The One. Тя излиза за лейбъла на резидент диджеите на фестивала Tomorrowland Smash Deep, част от главния лейбъл Smash The House.

Това е изключително постижение за 26 годишния Християн Георгиев, познат с артистичния си псевдоним HREEZ. Dimitri Vegas & Like Mike са печелили два пъти класацията на DJ MAG и са в топ 10 на най-добрите диджеи за последните 8 години. Be The One ще прозвучи на 16 юли и по тяхното радио.

Успехът на младия DJ от Стара Загора е закономерен, след като през 2016 г. той е открит за международната сцена от холандския DJ и продуцент Don Diablo и той го представя в седмичното си Hexagon Radio Show. Оттогава Don Diablo редовно върти тракове на HREEZ и включва някои от тях в седмичната си селекция. Той пуска композицията ‘’Forever’’ на Tomorrowland, EDC China, EDC Orlando/USA, Untold Festival Romaniа и на много други престижни фестивали. Тя е съвместна композиция на HREEZ и френското супер дуо Lumberjack, издадена от лейбъла на Don Diablo Hexagon.

В последните години композициите му бяха забелязани от Nicky Romero, KO:YO, Sander Van Doorn, Zonderling, Lucas & Steve, Mike Williams, Thomas Gold, Blasterjaxx и др. HREEZ работи основни в стила фючър хаус, но в Be The One има включени елементи на тек хаус, дийп, прогресив и мейнстрийм хаус. Песента излиза в подходящо време, в разгара на сезона на отпуските, и има клубна, лятна, денс атмосфера. Вокалът е семплиран и нарязан така, че да предизвика интереса на слушателите и да ги накара освен да танцуват, но и да си припяват.

Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене