Седмичен хороскоп: Овенът ще сключи изгодна сделка

Седмичен хороскоп

ОВЕН: ИЗГОДНА СДЕЛКА

РАБОТА Началото на седмицата ви позволява да се възползвате от договаряне на изгодна търговска сделка и да спечелите добри пари. Съгласете се да приемете подходящите и по ваше мнение печеливши допълнителни задачи. Не отказвайте помощ, ако се налага да я получите. След като е поискана, дори и отказана ви носи информация за последващи ваши действия. От понеделник за пореден път сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор. Не се задълбочавайте в неприятностите, защото имате сили да преодолеете трудностите по пътя си. Пътуванията са проблемни.

ЗДРАВЕ Здравето се стабилизира при тези от вас, които са прекарали вирусно заболяване. Оптимисти сте, но през тази седмица се заредете със здравословен позитивизъм.

ЛЮБОВ Чувствата ви са споделени. Въпреки това не спекулирайте с безкрайните претенции и изисквания към близките си. Време е да вземете важно решение за промяна в отношенията ви.

ТЕЛЕЦ: ЕМОЦИИ

РАБОТА През първите дни на седмицата се пазете от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото вредите на себе си. Не се подвеждайте от оплакванията им и не им помагайте, ако не са ви помолили. Не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа през двата почивни дни, защото ще си създадете неприятност, когато закъснеете. От понеделник, дори и да ви е трудно или да нямате желание да го сторите, стабилизирайте деловите си отношения.

Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината ви, които са породени от отправената ви заслужена критика.

ЗДРАВЕ Не пийте концентрати, предпочитайте виното и избягвайте животинската храна, въпреки че предпочитате месото. Възможни са травми при ремонти у дома.

ЛЮБОВ Настроението и самочувствието ви са се отдалечили от вас. За да намерите изход, дайте воля на своите усещания, чувства, емоции, които досега усилено потискате.

БЛИЗНАЦИ: ПРАВИЛНА ТАКТИКА

РАБОТА В началото на седмицата не провеждайте разговори и не разваляйте отношенията си с вашите началници, за да не подрежат крилата на вашите кариерни мечти. Измислете вярната тактика на поведение, бъдете почтени и умерени в исканията си. Внимавайте, не сте незаменими. От понеделник се пазете от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не е възможно да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Постарайте се да не създавате напрежение у околните, защото се връща върху вас и ви вреди на психиката, а тя на свой ред, когато е нестабилна, ви носи болежки.

ЛЮБОВ Вашите действия в личен план трябва да бъдат добронамерени, премислени и преди всичко честни. По този начин ще съхраните стабилните си чувства и хармонията.

РАК: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА Съветът ми е да бъдете предпазливи и да не избързвате с дума и действие на работното място, особено през почивните дни. Не провеждайте делови разговори с непознати. Няма да постигнете очакваните резултати, особено ако разговорът е свързан със съвместна работа. От понеделник внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си. Не забравяйте да обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи. Не вземайте важни решения. Ще постигнете мечтаните приходи, но ще си спечелите и завистта на околните.

ЗДРАВЕ Седмицата ви обещава добро здраве, въпреки че отново сте подвластни на внушения за какви ли не болести заради ваши близки с подобни страдания. Не рушете сами стабилността си.

ЛЮБОВ В личния ви живот царят спокойствие и хармония, които можете да съхраните, ако не си позволявате забележки към вашите близки, брачна половинка и към децата си.

ЛЪВ: ЛАСКАТЕЛСТВА

РАБОТА Странно защо, но не и заради ласкателство от първия ден на седмицата сте склонни да допуснете в живота си хора, които не го заслужават. Инатът ви ще попречи да ги прецените правилно и ще ви донесе много разочарования, ако не се владеете. Харесването и чарът им, умението да омайват с думи не са знак, че са вашата среда. От понеделник анализирайте постигнатото в изминалите дни, защото равносметката за седмицата ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ. Не позволявайте емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Не си струва заради клюки да си създадете проблеми със сърцето заради напрежението до изясняване на казаното от изтъкани от злост хора.

ЛЮБОВ Работата ви ще даде отражение на личния живот и ще повлече промени в отношенията с интимния ви партньор. Не допускайте раздяла заради по-голямата си натовареност.

ДЕВА: СТАБИЛИЗАЦИЯ

РАБОТА Ваша задача от самото начало на тази седмица е да стабилизирате позициите си на работното място. Проявете настойчивост и вземете инициативата в свои ръце. Залогът за успех е във вашата откровеност към колегите, подчинените или деловите ви партньори. От понеделник не вземайте важни решения и не давайте сериозни обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Въпреки емоцията, която трудно сдържате, ви очакват положителни промени и завидни постижения. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Податливи сте на инфекциозни заболявания, чувствате отпадналост заради изживяването на ежедневно напрежение.

ЛЮБОВ Не са ви приятни проблеми в семейството и с интимната половинка, за които не съществува основателна причина. Избягвайте общуването с недобронамерени роднини.

ВЕЗНИ: ТРУДЕН ПЕРИОД

РАБОТА От четвъртък до понеделник са се нанизали дни, в които ви предстои тежък период заради трудности на работното място. Склонни сте да затънете в депресия, от която ще е непосилно да излезете сами. Бъдете отговорни, умерени и въздържани. От понеделник ви очаква признание, ако знаете какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. Очаквайте материални придобивки. Новите хора, навлизащи в живота ви, може да се окажат гаранти за бъдещите ви постижения. Заредете се с оптимизъм.

ЗДРАВЕ Обърнете сериозно внимание на здравето си. Почивайте си повече и се разхождайте сред природата. Поглезете тялото си с масаж и се подложете на разкрасяващи процедури.

ЛЮБОВ Възможни са недоразумения и конфликти с близките ви, основани на ревност, заради невъзможност да преодолеете отдалечаването от брачната си половинка.

СКОРПИОН: ПРОБЛЕМИ

РАБОТА През първите дни на седмицата очаквайте новина заради проблем, свързан с неизпълнени обещания и задължения на работното място, които сте дали и сте обещали да сте полезни, но сте ги забравили. Събитията се развиват по-различно от планираното от вас, но пък обратите, ако сте готови да си свършите работата, ви носят полза. От понеделник се налага да се справяте с неприятности заради поредните интриги на вашето работно място. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват без причина неудовлетворение от себе си. Приемете без колебание допълнителна работа, която ви носи добра печалба.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, въпреки че няма как притесненията от предишния ден да не оказват неблагоприятно въздействие върху физическото ви състояние.

ЛЮБОВ В личните отношения също се налага да се справяте с проблеми, ако не сте семейни. Вероятно сте разчитали на взаимност, но се оказва, че целта на връзката са парите ви.

СТРЕЛЕЦ: ЗДРАВОСЛОВНА ПОЧИВКА

РАБОТА През първите дни не се натоварвайте с много работа, а в почивните си дайте отдих, за да не се окажете в депресия и невъзможност да работите. Започнатите задачи задължително трябва да завършите в тези дни, за да спазите сроковете. Запазете спокойствие и не се ядосвайте. От понеделник ви препоръчвам да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа, а противопоставяне. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. Отхвърлете обичайните си задачи и се заемете с начинанията, които сте планирали.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Спазвайте диета. Избягвайте тлъстото месо, лютите подправки и концентратите, но си пийвайте червено вино на вечеря.

ЛЮБОВ Не пропускайте да обграждате с внимание интимната си половинка, защото рискувате да я отдалечите от себе си. Сексът ви възвръща силите и спокойния сън.

КОЗИРОГ: УЕДИНЕНИЕ

РАБОТА В началото на седмицата ви е необходимо уединение, за да осмислите житейските си проблеми и начините за тяхното разрешаване. Бъдете внимателни зад волана. От понеделник неприятностите ви започват със ставането и усложняват отношенията с колегите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас, защото техните претенции не са реалистични и нямат причина да ви ги натякват. Най-добре прекратете отношенията си.

Изградете новите си планове, които ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве и споделени чувства. Пазете се от работа с електроуреди. Съществува опасност от травми и изгаряния.

ЛЮБОВ Вечер отидете на гости или си поканете гости у дома. Периодът е идеален за стабилизиране на съпружеските отношения. Интимните мигове също имат своя принос.

ВОДОЛЕЙ: ИНЕРТНОСТ

РАБОТА От четвъртък и в почивните дни не се проваляйте сами заради факта, че не сте достатъчно инициативни и настойчиви и не стабилизирате постигнатото. Заради инертността ви, която ви е обзела нетипично за вас, вашият успех може да се превърне в провал. От понеделник ви е трудно да сте перфектни в отношенията си въпреки добрите ви намерения. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си изпълнявате отлично. Пазете се от нови запознанства, които сякаш са перспективни в делови план, но ще ви подтикнат към безсмислени инвестиции и загуба на пари.

ЗДРАВЕ Въпреки отличното здраве сте склонни към депресии заради отношението на партньори или заради преумората, която ви вреди. Почивката и приятните емоции са задължителни.

ЛЮБОВ Близките ви се нуждаят от вашето внимание, което им липсва в последните дни. Не ги депресирайте с исканията си и не прекалявайте работата, която носите и у дома.

РИБИ: ТРУДОВИ ПОЗНАНСТВА

РАБОТА От първия ден на седмицата ви е трудно да осъществите важни за вас делови познанства, а вечерта - и с познати на вашите близки. За да преодолеете проблема, бъдете гъвкави и приспособими, а не затворени в себе си и необщителни. От понеделник се налага да промените плановете си, защото напрежението около вас ще попречи на преките ви задачи. Не вземайте важни решения.

Не бягайте от запознанства. До края на седмицата имате време за завършване на вече започната работа. Очакват ви големи промени. Докажете, че сте коректни делови партньори и почтени хора.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно и сте в отлична форма. Хранете се здравословно, разхождайте се и загърбете негативните мисли и настроения, които ви следват и тази седмица.

ЛЮБОВ В личните отношения имате проблеми. Наложете си спокойствие и честна игра спрямо себе си и близките си. Не се надявайте на интимност, ако не сте оправили отношенията си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене