Део прави стендъп спектакъл без цензура

Део на сцената

Откровено споделя за успехите, провалите и преодолените зависимости - “Как се стигна дотук!?”, се пита известният тв водещ

Известният телевизионен водещ Део ще има премиера на автобиографичния си стендъп спектакъл в рамките на Sofia Summer Fest на 4 септември от 20 часа.

Той последва примера на колежката си Алекс Сърчаджиева и писателката Мария Касимова-Моасе да изиграе собствения си живот.

Тази тенденция все повече набира скорост и интерес в театрите. Крак повлече Сатиричният театър, на чиято трета сцена известни актьори разказват за живота си. А Део има какво да сподели (и да изиграе!), и то провокативно и откровено. Сам на сцената...

“Как се стигна дотук!?” е авторски моноспектакъл. В него Део честно и открито ще сподели за професионалния и личния си път.

Ще потопи зрителите в история за преодолените зависимости, за всичките си успехи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикателството да бъдеш родител. “Това е една разходка през жиэвота ми, която ще представим с много хумор, но също така и сълзи. Доста от историите съм разказвал по различни поводи, но сега всичко е събрано в едно, като има и неща, които хората ще чуят за първи път”, споделя главният виновник Део.

“Имам честта да съм първият музикален продуцент на Део, така че зрителите ще чуят и много музика, която е неизменна част от професионалния му път. За първи път влизам и в ролята на продуцент на спектакъл и съм изключително щастлив, че отново работим заедно”, споделя Борислав Чучков.

“Как се стигна дотук!?” е разказ,  изпъстрен със смешни и абсурдни ситуации, без цензура,  в зоната на 18+. Стендъп спектакълът ще е и със специалното участие на  DJ Doncho, Дорина Стоянова от Dancing Stars и Михаела Павлова.

Летният фестивал събира многобройна публика, през уикендите спектаклите са за деца.
Летният фестивал събира многобройна публика, през уикендите спектаклите са за деца.
Фестивалът продължава и през септември в градината зад музея “Земята и хората” и събира многобройна публика. През уикендите са програмирани много спектакли за деца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене