Папазов и Стоилова звезди в Пезаро

Папазов и Стоилова стъпиха на върха

Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов заслужено се радват на огромно внимание след световната гилдия в аеробиката. Българската двойка спечели златните медали при смесените двойки на европейското първенство по спортна аеробика в италианския град Пезаро и вече са любимци на местната публика. Нашите спечелиха сърцата на привържениците, въпреки че изпревариха и представителите на домакините. Италианците са трети, а унгарската двойка е на второ място. Стоилова и Папазов дочакаха звездния си миг, след като на световното в Баку останаха на една десета от бронза.

В категория индивидуално жени Дарина Пашова беше безапелационна в своето изиграване и с оценка 21,700 завоюва златния медал, след среброто на Мондиала през май. При тройките, световните шампиони Папазов, Пашова и Тихомир Баротев грабнаха и европейската титла с повече от половин точка преднина пред състезателите от Румъния и 6 десети пред италианците.

Така България спечели безпрецедентните три титли от шампионат на Стария континент за мъже и жени. В състезанието за юноши и девойки завоювахме исторически първи трофей, благодарение на Борислава Иванова и Христо Манолов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене