Йоанна Темелкова приключи снимките за третия сезон на “Братя”, дълбае тикви с детето си за Хелоуин

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ТЕМЕЛКОВА

Актрисата Йоанна Темелкова хвана филмовата клапа в ръце по време на последния си снимачен ден на третия сезон на сериала “Братя”. Тя благодари на героинята си Лора за всички емоции, които е породила у нея. “Включително и за гнева! Не всичко от теб успях да понеса, но те обичам”, написа към персонажа си Темелкова в социалните мрежи.

“Днес приключихме снимките на 3-тия сезон на “Братя” - емоционален момент за всички ни. Изчислих, че с екипа сме били заедно по 12 часа всеки ден общо: 372 дни (за всички три сезона)! Голямо семейство, което много се обича, сме си ние”, допълни актрисата.

Все пак предупреди феновете да не я питат дали ще има четвърти сезон на продукцията, защото не може да им каже. “Догледайте си този”, написа им тя, а в него изпълнява една от мечтите си - да си партнира с Христо Шопов.

Краят на снимките обаче не е проблем за Темелкова, която прекара неделята със семейството си. Тя публикува кратко видео, на което се вижда как синът ѝ Филип оформя очите на вече издълбана тиква, която вероятно ще послужи за украса за наближаващия Хелоуин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене