Том Брейди отказва $25 млн. заради Жизел

Брейди се отдава на семейството

Тя има нужда от мен като съпруг, казва куотърбекът

Голямата звезда на американския футбол Том Брейди е на път да се откаже от 25 млн. долара заради съпругата си Жизел Бюндхен.

Мечтата на куотърбека за осма титла се изпари, след като неговият тим "Тампа Бей" отпадна в плейофите след загуба от "Лос Анджелис Рамс". 44-годишният Брейди е изключително разочарован от поражението и обяви, че ще преосмисли дали да продължи кариерата си. Той има договор за още един сезон за 25,4 млн. долара, но има голяма вероятност да се откаже от парите в името на семейството. Брейди призна, че ще обсъди бъдещето с Жизел и трите си деца, две от които са от бившия супермодел. Най-голямата звезда на американския футбол ще си вземе почивка, след което ще обяви решението си. Наскоро той каза, че иска да играе поне до 45 години, но плановете са на път да се променят. Според него Жизел и децата заслужават да прекарват повече време с него.

"Невинаги се получава това, което искаш - каза Брейди след отпадането. - Важно е какво иска семейството. Тя заслужава това, от което се нуждае от мен като съпруг, а децата ми заслужават това, от което се нуждаят от мен като баща. Жена ми е най-големият ми поддръжник. Боли я да гледа как ме удрят на терена. Мисля, че е време да си почина. Прекланям се пред Жизел. Тя ръководи семейството и е тази, която прави много жертви. Жена ми извежда най-добрата версия от мен."

Жизел бе супермодел №1 в света
Жизел бе супермодел №1 в света

Жизел от години се опитва да откаже Брейди от футбола. Самата тя се пенсионира като модел още през 2015 г., когато окончателно слезе от подиума и се отдаде на семейството. Тя се опасява основно за здравето на съпруга си, чиито травми и удари от спорта може да му се отразят в бъдеще. Брейди и Жизел се ожениха преди 12 години. На няколко пъти слухове разделяха двойката, но те продължават да са неразделни. Наскоро двaмaтa oтпpaзнyвaxa cвoятa 12-гoдишнинa. Пoвoдът бe изпoлзвaн зa взaимни oбяcнeния в любoв.

"Чecтитa гoдишнинa, любoв! He мoгa дa пoвяpвaм, чe минaxa 12 гoдини! Mинaли cмe пpeз тoлкoвa мнoгo и пopacнaxмe зaeднo. Hямa нeщo, кoeтo дa oбичaм пoвeчe oт нaшeтo ceмeйcтвo, и нямa дpyг чoвeк, c кoгoтo биx иcкaлa дa пpeкapaм живoтa cи!", нaпиca тoгaвa Жизeл.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене