ПСЖ: Неймар, не те искаме!

Неймар може да напусне ПСЖ в посока "Челси"

Звездата готов да отиде в "Челси" при треньора Томас Тухел

"Пари Сен Жермен" не иска звездата си Неймар! Ръководството е споделило с играча, че има намерение да го продаде. С тази информация гръмна френското издание "RMC Sport".

На 30-годишния бразилец е казано да си търси нов клуб през това лято. Неймар неведнъж е казвал, че иска да остане на "Парк де Пренс" и има намерение да изпълни договора си. Очевидно той вече е променил мнението си. Това се случило след скорошно интервю на президента на клуба Насер ал-Хелаифи, който избегна да отговори на въпрос дали бразилецът ще продължи да е централна фигура в проекта на парижани.

ПСЖ има желание да обнови състава за новия сезон, но без Неймар да присъства в него, допълва изданието. Това решение вече е било съгласувано между президента Ал-Хелаифи, новия спортен директор Луис Кампос и с очаквания нов треньор Кристоф Галтие.

Самият Неймар се е почувствал обиден и е готов да си тръгне. До негов трансфер няма да се стигне никак лесно. Бившият му клуб "Барселона" не разполага с достатъчно финансови средства, за да си го върне. "Ювентус" би го взел, но само под наем.

Като основен кандидат за Неймар изскача лондонският "Челси". Бившият му съотборник и добър приятел Тиаго Силва вече го посъветва да премине при "сините". Неймар е готов да го послуша. Още повече, че на "Стамфорд Бридж" би се събрал и с бившия си наставник от "Парк де Пренс" Томас Тухел. Новият собственик на "Челси" Тод Боели желае да направи ударна селекция.

Вчера голямата надежда на нидерландския футбол Шави Симонс подписа договор с ПСВ (Айндховен) до 2027 година, след като изкара последните три години в ПСЖ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене