Над 45 000 души са посетили 11-ия фестивал A to JazZ

Рекорден брой от 45 000 души са се събрали в трите фестивални дни

Фестивалът A to JazZ отбелязва най-силното си и емоционално издание за единадесетте години от съществуването си, съобщават организаторите. По думите им рекорден брой от 45 000 души са се събрали в трите фестивални дни, в различните модули на програмата на фестивала - зареждащи йога сутрини, весели детски джаз работилници, наелектризиращи концерти на изпълнителите от сцената и лудешките джем сешъни.

Без изключение, артистите останаха силно развълнувани от публиката на А to JazZ, посочват още организаторите. "Имаме нужда от вас, както вие имате нужда от нас", каза Рузвелт Колиър в последната фестивална вечер.

Илхан Ершахин от Istanbul Sessions, въпреки отменения си полет, пропътува разстоянието от Истанбул до София с такси, само за да се срещне с родните меломани и обеща, че това е само началото на срещите му с българска публика. Изключителният Майкъл Лийг пък се завърна в България за втори път, този път с проекта си Snarky Puppy, които бяха едни от гвоздеи в програмата.

Легендарният Джон Маклафлин стъпи на сцената на A to JazZ цели 26 години след последното си гостуване у нас. “Настръхващо” беше най-често чуваната дума в бекстейджа на сцената, когато бандите слизаха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене