За какво спорят Скарлет Йохансон и свекървата й

Актрисата Скарлет Йохансон СНИМКА: Ройтерс

Може и да е една от най-сексапилните жени в света и една от най-обичаните актриси, но личният живот си остава неприкосновена територия за Скарлет Йохансон. Освен ако не реши сама да ни разкрие нещо. Както направи в токшоуто на Кели Кларксън, пише лайфстайл.бг.

При участието си там преди ден, 37-годишната актриса от "Черната вдовица" разказа как е избрала името на сина си от третия си брак. 13-месечният й син от Колин Джост, за когото се омъжи през 2020 г., се казва Космо.

"Просто сглобихме няколко букви", казва Йохансон през смях. След което допълва, че смята името за много оригинално и всичките им приятели го харесват.

Казва обаче, че майката на Джост не е била съвсем доволна от него. "Тя продължаваше да ни предлага други имена, но аз й казах: Виж, така ще се казва, вече се роди."

Оказва се, че между името на първото й дете - осемгодишната Роуз от брака и с Ромен Дориак, и това на Космо има връзка. "И двете са цветя", казва Кларксън и Скарлет потвърждава това. "Не много хора виждат тази връзка", казва тя. На български децата й биха се казвали Роза и Космос.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене