3 портрета на Лили Иванова се превръщат в колекция от пъзели

Три портрета на Лили Иванова, нарисувани от Васил Горанов и Дончо Дончев - част от личната ѝ колекция, стават публично достъпни чрез лимитирана серия от три пъзела. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

Пъзелите ще са с 1000 части, като два от портретите, изобразени върху тях, са направени от Васил Горанов през 2015 и 2021 г.

ЛИЛИ ИВАНОВА
СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО
ЛИЛИ ИВАНОВА СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Третият, нарисуван от Дончо Дончев през 2020 г., е озаглавен “Между два свята” и е създаден по желание на голямата певица. Иванова лично се свързва с художника с молба освен лика ѝ картината да съдържа и послание, като отразява двата свята на доброто и злото.

“За първи път в България се създава такава колекция, посветена на личност от музиката и културата. Чрез внимателно подбрани картини, част от личната колекция на Лили Иванова, искаме да ви потопим в нейния свят на емоции, музика и любов!”, обясняват от компанията разпространител на пъзелите.

Колекцията ще бъде видяна за първи път на големия концерт на грандамата на българската музика на 4 декември в зала “Арена София”.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене