Оскарите връщат всички категории в прякото си излъчване през 2023 г.

Оскарите

Оскарите ще се върнат към включването на всички категории в прякото си предаване догодина, след като по-рано тази година намалиха осем от тях в опит за "по-стегнато" шоу, пише Variety.

Победителите във всичките 23 категории на наградите "Оскар" ще бъдат показани на живо по време на церемонията, потвърди Бил Крамър, главен изпълнителен директор на Академията за филмово изкуство и наука.

На 94-ите годишни награди "Оскар", проведени на 27 март в Лос Анджелис, осем категории бяха обявени преди основното шоу. Предварително записаните речи бяха излъчени по-късно по време на предаването. Решението за пестене на време беше посрещнато с критики от страна на индустрията.

Тези категории бяха: "Най-добра оригинална музика", "Най-добър звук", "Най-добър грим и прическа", "Най-добър филмов монтаж", "Най-добър късометражен документален филм", "Най-добър дизайн на продукцията", "Най-добър късометражен анимационен филм" и "Най-добър късометражен игрален филм".

Крамър, който стана главен изпълнителен директор на Академията през юни, заяви пред Variety: "Ние сме решени да организираме шоу, което да възхвалява майсторите и професиовалистите в изкуствата и науките и съвместния характер на филмопроизводството. Това до голяма степен е мисията на Академията и аз много се надявам, че можем да направим шоу, което да прослави всички компоненти на филмопроизводството по забавен и ангажиращ начин."

Джими Кимъл ще бъде водещ на тазгодишните Оскари, които са насрочени за 12 март.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене