Президентът Радев на снимачната площадка на "Дяволското гърло"

Румен Радев в компанията на актьорите от “Дяволското гърло”. Вдясно от него е Евтим Милошев, вляво - кметът Даниел Панов. Вляво на снимката е Павел Иванов, който също е кмет на Търново, но само във филма.

Няма ли да видим и Евтим Милошев?

Това попитал президентът Румен Радев във Велико Търново, след като откри благотворителната кампания “Българската Коледа”.

Малко след това той се озова на снимачната площадка на криминалната мистерия “Дяволското гърло”, която онзиден беше именно в общината на града. Заведе го кметът на Търново Даниел Панов, където срещнаха още един кмет, този път от сериала. Павел Иванов, познат от “Татковци”, се превъплъщава в ролята на градоначалника в сюжета, който се разгръща във Велико Търново. А с “Българската Коледа” го свързва фактът, че миналата година той беше лице на кампанията.

Владимир Карамазов, който е в главната роля на следователя Филип Чанов, също е бил неин водещ. Свързващото звено на актьорите с най-популярната благотворителна кампания е именно продуцентът Милошев, който я прави през последните години.

Сега обаче той представи на президента курсанти от Военния университет във Велико Търново, които също имат роли в “Дяволското гърло”. Сред новите актьори във втория сезон на успешния сериал са Асен Блатечки в ролята на бизнесмен и Рая Пеева.

Румен Радев позира с Милошев и Павел Г. Веснаков (вляво), който е режисьор на сериала.
Румен Радев позира с Милошев и Павел Г. Веснаков (вляво), който е режисьор на сериала.
Румен Радев сред актьорите от сериала
Румен Радев сред актьорите от сериала

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене