Кейт Мидълтън стартира кампанията в подкрепа на децата в първите години от живота им

Кейт Мидълтън КАДЪР: Туитър/@UGLE_GrandLodge

Принцесата на Уелс, стартира кампанията "Формирането ни" ("Shaping Us") в подкрепа на децата в първите години от живота им, предава британският вестник "Times".

"Основната цел на кампанията е да привлече вниманието към изключителното значение на ранното детство и как то влияе върху формирането ни като възрастни. На този етап ние полагаме основите на живота", каза съпругата на принц Уилям.

Според Кейт Мидълтън проектът "ще помогне за отглеждането на бъдещи поколения от щастливи и здрави възрастни".

Като част от кампанията е заснет и 90-секунден анимационен видеоклип с фигурки от пластилин, който разказва за първите пет години от живота на малко момиче на име Лейла. Британците ще могат да го видят тази вечер на площад "Пикадили" в центъра на Лондон.

Преди това кадрите бяга представени в централата на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (BAFTA). От петък те ще бъдат прожектирани във всички кина в Обединеното кралство преди началото на филмите.

Катрин е родена през 1982 г. През 2001 г. постъпва в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия, където се запозна с принц Уилям, внук на кралица Елизабет Втора, припомня БТА. Двойката се венча на 29 април 2011 г. в Уестминстърското абатство.

Понастоящем половинката на британския престолонаследник се занимава активно с благотворителност и участва в дейностите на различни фондации и организации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене