Деси Цонева за обвиненията, че е алкохоличка: Нарочно се снимам с чаши

Десислава Цонева Кадър: Нова тв

Като майка на 2 деца, запален кулинар, доста щура се представя дъщерята на един от най-популярните и обичани журналисти - Димитър Цонев, внучката на може би най-емблематичната жена водеща на новини в България Анахид Тачева и на легендарния актьор Коста Цонев - Деси Цонева.

Не крие, че е бохем, но казва, че я дразни клишето, че е пияница. „Вече не ме интересува. Нарочно се снимам само с чаши, за да ги дразня”, каза Деси Цонева пред Нова тв по повод коментаторите в социалните мрежи.

Имам синдрома на Питър Пан - това, че не искам да пораствам. Това е възможно най-спокойният период от живота ми. Бракът с моя съпруг Явор Стефанов изключително много ме промени. Смених средата си, начина си на живот, станах много по-спокойно, малко по-уравновесена. Помъдрялата Деси сега може да се скара на другата Деси за някои неща, които не е било правилно да ги правя. Ако бях на това ниво, на което съм в момента, някои неща нямаше да ги направя, споделя Цонева.

Мечтата й като малка била да стане криминален патолог, по-късно имала желание да стане актриса. Послушва родителите си и отива да учи "Икономика" в Италия, но не е нейното: "в тази хубава глава математика няма", смее се тя. Намира себе си обаче в журналистиката в България.

Признава, че пише стихове, когато е тъжна, сама вкъщи и вали дъжд. 

Хората си представят една лигла, която е свикнала всичко да й идва наготово. И една прекалено разхайтена бохемка, но не съм чак това, което се обяснява. На моменти ми се правят щуротии. Много обичам да правя номера на близките си, разказва Деси.

Харесвам се такава, каквато съм. Постъпки, за които би следвало човек да се срамува, са предателство, обида, да направиш на някого нещо лошо - аз такива неща не съм правила, така отговори Цонева на въпрос дали се срамува от нещо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене