Иван Гарелов събира днес отбора на мечтите

Иван Гарелов

С началото на демокрацията съвсем умишлено започнах да събирам в “Панорама” отбора на мечтите и това е сред най-големите ми постижения. Така Иван Гарелов нарича младите хора, които увлича около себе си в предаването, учи ги на журналистика и им показва верния път в професията. Днес Бойко Василев е достоен негов последовател и заместник в “Панорама”, Елена Йончева е евродепутат, Олга Лозанова е успешен и качествен пиар специалист, след като се е доказала като изключително добър програмен директор на Нова тв, Невена Андонова е филмов продуцент, а преди това - програмен шеф на БНТ, Евгения Атанасова е сред най-талантливите и качествени тв водещи на БНТ, която в момента води международното “Светът е 7”, като междувременно е снимала 7 документални филма за световноизвестния български художник Кристо. Последният - “Плаващите кейове”, бе заснет и излъчен малко преди смъртта му. 

Иван Гарелов е в редакцията на “Панорама” с младия си екип, в който са Бойко Василев, Олга Лозанова, Невена Андонова, Евгения Атанасова и др.
Иван Гарелов е в редакцията на “Панорама” с младия си екип, в който са Бойко Василев, Олга Лозанова, Невена Андонова, Евгения Атанасова и др.

Ето такива са учениците на Иван Гарелов в професията, в която е постигнал всичко - и “горещите” си репортажи, и умението да води диалог с политиците в “Панорама”. Тяхното признание е, че именно неговата “Панорама” е сред причините за мирния преход у нас, а той и до днес не спира да посочва грешките им. Прави го и в най-новата си книга - “Рокендрол, шпионаж... и последен валс”, отпечатана преди дни от Книгоиздателска къща “Труд”.

Гарелов ще я представи официално днес - навръх рождения си ден, пред своя отбор на мечтите, в който освен умните си колеги включва и десетки приятели и съмишленици.

От “24 часа” - да е здрав и вдъхновен! 

Корицата на новата книга на Иван Гарелов
Корицата на новата книга на Иван Гарелов

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене