Зендая разкри как се справя с тревожността

Зендая наскоро изигра ролята на тенисистка във филма "Претендентите" Снимка: Twitter/@TheCinesthetic

Актрисата Зендая разкри как се справя с тревожността.

"Упражненията могат да бъдат наистина полезни. Не спазвам някакъв определен режим, но тренирам усърдно. Това помага много на психическото ми здраве", сподели в интервю за Vogue актрисата. По нейни думи от известно време насам е започнала да осъзнава лека-полека стойността на това да бъдеш здрав и активен, и не скри факта, че страда от тревожност.

"В повечето случаи хората имат вече изградено мнение за мен. Всъщност истината е, че когато не работя, съм склонна да се изолирам. Имам си терапевт, който често ме насърчава да излизам навън, да си прекарам приятно. Трудно е, но се опитвам. Когато го направя, усещам как съм по-спокойна."

Актрисата разкри, че е целенасочена в грижата за себе си и се учи да бъде по-отговорна за собственото си тяло, но призна също, че психическото й здраве продължава да е в процес на развитие. "Понякога просто ставам от леглото и си поставям малки предизвикателства."

"Всеки има нужда да си поговори с някого, да се почувства разбран и подкрепен. Разбирам, че не всеки би могъл да си постави предизвикателства, които да следва, понякога е трудно да се грижиш за себе си", допълни Зендая. Тя обясни, че отскоро се занимава и с медитация за справяне с тревожността, пише dir.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене