Григор попадна в топ класация на спортните изневери

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров попадна в любопитна класация на испанското издание "Мундо Депортиво". Хасковският талант бе включен в селекция на някои от най-интересните изневери в спорта.

Новината за раздялата на Димитров и руската тенисистка Мария Шарапова се появи преди няколко седмици, а Григор бе набеден от някои издания, че е изневерил на половинката си с българския модел Николета Лозанова. Тези слухове обаче бяха веднага и категорично отречени и от Лозанова, и от Димитров.

В класацията на каталунското издание попадат още имената на Джон Тери, Мауро Икарди, както и Рафаел ван дер Ваарт.

Ето и пълната класация:

1. Тиражирана изневяра на Джон Тери с жената на Уейн Бридж – Ванеса Перонсел, която буквално разтърси Англия и националния отбор на „Трите лъва“.

2. Григор Димитров, за когото се твърди, че е имал забежка с българския модел Николета Лозанова. Говори се, че това е провокирало раздялата му с Мария Шарапова.

3. Мауро Икарди, за когото преди години се появиха информации, че имал връзка с половинката на Макси Лопес - Уанда Нара.

4. Тибо Куртоа, за когото медиите информираха, че е имал връзка с приятелката на Кевин де Брюин - Каролине Линен.

5. Рафаел ван дер Ваарт не успя да преживее изневярата на неговата половинка Силви с пилот на самолет, а това доведе до тяхната раздяла. Не след дълго Ван дер Ваарт се ожени за близка приятелка на бившата си съпруга.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене