Съветите на Сизър Милан - говорещият с кучета

Той е мексиканец, прочут експерт по поведение на кучетата и един от най-търсените специалисти в областта на кучешката рехабилитация. От рано родителите му забелязват особеното му отношение към кучетата, а когато е на 13 г., се заклева, че един ден ще стане най-добрият треньор на кучета в света.

Когато е на 21 г., Милан пресича нелегално границата със САЩ и не знае нито дума английски. Започва работа във фризьорски салон за кучета, като поема най-агресивните. 12 години след пристигането му в САЩ, през 2002 г., той основава център за кучешка психология в южен Лос Анджелис. Сред първите прочути клиенти, превърнали се в негови близки приятели, е красивата актриса и певица, съпругата на Уил Смит - Пинкет Смит. Тя наема на Милан домашен учител по английски, което е от голяма полза за кариерата му и той започва да прави риалити формата - сериала “Говорещият с кучета”.

Американският питбул Деди е негов партньор

По време на подготовката за предаването Милан води със себе си едно или повече от кучетата си. Тяхното присъствие е важно, тъй като според него това е “прехвърляне на балансирана енергия от едно куче към друго”. Особено място в сърцето на Милан заема неговият американски питбул Деди. Между двамата има специфична връзка, огромно уважение и разбиране. Деди също е част от системата за обучение на кучета.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене