Актьорът Димитър Маринов отказа ангажименти в САЩ, за да влезе в “Капките” (Обзор)


Магърдич Халваджиян с Димитър Маринов и Галя СНИМКА: НОВА ТВ

“Тази година имах честта да поканя един човек да участва в “Като две капки вода”. Той прелетя хиляди километри, за да е с нас.” С тези думи продуцентът Магърдич Халваджиян обяви, че в предаването влиза актьорът Димитър Маринов, който участва в наградения с “Оскар” за най-добър филм “Зелената книга”.

“Ти ме преследваше доста интензивно”, шеговито вметна Маринов.

“Аз съм сериозен преследвач. Наумя си ли нещо, се случва”, отвърна му продуцентът. “Моят професор, Бог да го прости, беше Коко Азарян. Зная арменците как преследват”, засмя се актьорът. Той уточни, че е отказал 3 проекта, за да е в предаването, но преди 2 седмици се появили други два.

Негов конкурент ще бъде Галя от “Каризма”. Тя се връща в България специално за предаването, след като от дълги години живее в чужбина. Съгласила се след разговор с Ненчо Балабанов. “Той ми каза: “Това ти се случва само веднъж - да бъдеш Мадона или Фреди Меркюри”, разказа Галя.

Осмият сезон на “Като две капки вода” тръгва по Нова тв от 24 февруари от 20 ч. Освен Маринов и Галя в шоуто ще участват Дара, Фики Стораро, Маги Джанаварова, Луна, Тото от “Скандау” и двама избрани от публиката. Това са Антоан Петров - носител на “Икар” за дебют, и Георги Симеонов, участвал в групата EQUINOX, която представи България на Евровизия през 2018 г. В първия лайв всеки участник сам ще избере в кой образ да се превъплъти на сцената.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене