Кей-поп групата Би Ти Ес отмени концерти в Сеул заради коронавируса

Би Ти Ес СНИМКА: Инстаграм

Популярната кей-поп група Би Ти Ес отмени планираните си за април концерти в Сеул заради коронавируса, съобщи Асошиейтед прес.

Отменените концерти трябваше да поставят началото на световно турне на групата, смятана за една от емблемите на южнокорейската културна и икономическа мощ, отбелязват местни медии, предава БТА.

От агенцията на групата "Биг хит ентъртейнмънт" съобщиха, че не е възможно да се прогнозира как ще се развие епидемията от заболяването през април и затова концертите се отлагат.

Би Ти Ес трябваше да имат концерти на 11-12 април и на 18-19 април на олимпийския стадион в Сеул. Очакваше се те да бъдат посетени от над 200 000 души.

Южнокорейските власти призоваха за ограничиване на масовите събития, за да се избегне разпространението на болестта. В Република Корея има над 2000 регистрирани случая на зараза с коронавируса COVID-19.

Южнокорейските агенции отменят събития и концерти в страната и в чужбина. Вече са отменени изяви на кей-поп групите Ен Ти Си, WINNER, GOT7 в Сингапур, Макао и Банкок.

Националният симфоничен оркестър на САЩ отмени гастрола си в Япония, след като отказа концерти в Пекин и Шанхай. Бостънският симфоничен оркестър и филхармонията на Хонконг също отмениха представления.

"Дисни" затваря увеселителните си паркове в Токио, Шанхай и Хонконг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене