Синът на Фики Стораро не може да познае баща си в “Капките”

Фики Стораро със сина си

Първата дума на малчугана е пиано, отсега си личи, че музиката му е в кръвта

Като много добре възпитано момче определиха всички в журито на “Като две капки вода” попфолк изпълнителя Фики Стораро. Възпитание, което е получил от баща си Тони Стораро и което ще предаде и на своя син Тунчер.

С него певецът отпразнува 25-ата си годишнина на 3 март. “Аз имам голямо семейство, най-близките ми роднини сме 12 човека и се бяхме разбрали да се съберем в ресторант да отбележим повода. Когато отидохме със съпругата и сина ми, цялото заведение беше пълно с приятели, колеги и участниците в “Капките”. Бяха ми организирали изненада”, разказва Стораро.

Посрещнали го с торта, на която били изрисувани 2 лица - неговото и това от превъплъщението му в Дженифър Лопес в “Като две капки вода”, с което спечели втория лайф в предаването. “Стана невероятен купон. Всички пяхме, танцувахме много, забавлявахме се до сутринта. Това беше най-емоционалният ми подарък!”, казва Стораро.

А като Дженифър Лопес успя да разсмее всички. “Беше трудно за пресъздаване - непрекъснатото танцуване едновременно с пеенето, сексапилното женско поведение... Дженифър Лопес излъчва женственост с всяко свое дишане и е безкомпромисна на сцената, шоуто ѝ е уникално. Не е никак лесно мъж да пресъздаде всичко това. Но се постарах максимално и изненадах всички, дори близките ми не очакваха и не знаеха какво ще видят на сцената”, казва изпълнителят. “Най-вече заради телосложението ми е по-добре да не ми се падат много фини дами - за да не изглежда комично образът”, допълва със смях той. 

Фики Стораро в образа на Дженифър Лопес
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ПЕВЕЦА И ЛИЧЕН АРХИВ
Фики Стораро в образа на Дженифър Лопес СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ПЕВЕЦА И ЛИЧЕН АРХИВ

На малкия екран задължително го гледа и синът му Тунчер. Гримьорите в “Капките” обаче са толкова добри, че на лайфовете малкият изобщо не можал да го познае.

“Майка му

показва изпълнението

на телевизора и му

казва: “Виж, това

е татко”

Той поглежда, решава, че не съм аз, и си отмества поглед. Докато, когато му пуснем мой видеоклип, задължително го гледа докрай и се кефи най-много на моите песни”, казва Стораро. 

Фики Стораро
Фики Стораро

Тунчер е едва на 2 години, но вече показва, че е потомък на артистично семейство. Не само баща му, но и дядо му Тони Стораро, както и чичо му Емрах са певци. “Музиката му е в кръвта. Предпочита да си играе с музикални инструменти, отколкото с играчки. Постоянно си дрънка нещо на пианото, взима микрофона... Наскоро ходихме на механа, в която имаше оркестър и

той веднага се мушна

между музикантите,

почна да пипа

инструментите...

Изобщо не се

страхува от

силната музика

Танцува на дансинга. Прави са хората, че кръвта вода не става”, категоричен е Стораро.

Така че не останал изненадан, когато чул първата дума на Тунчер - “пиано”. “Вкъщи аз съм по развлекателната част, все си играем на нещо с него. Той много обича рибки и всякакви морски обитатели. Често игрите ни са свързани с тях”, разказва певецът.

С всичките си участия, а сега и с представянето си в “Като две капки вода” му е трудно да балансира с времето за семейството си. Въпреки това се стреми да успява, като често това е за сметка на съня му.

Буквално казва, че

не спи, защото

приема репетициите

много сериозно

Нямал никакви колебания, преди да се включи в предаването. “Най-забавно е в понеделник, когато гримьорите започнат постепенно да променят лицето ми. Тогава хем ми е интересно как се получава, хем още повече влизам в роля. Шегуваме се и с другите участници”, казва той.

Още след първия лайф много хора започнали да му пишат в социалните мрежи и да му разказват за техни близки и познати, които са болни и се нуждаят от помощ.

“Още първите, за които прочетох, ми докоснаха сърцето и не се поколебах да дам парите за тяхното лечение. Много се умилявам от болни дечица и като цяло от млади хора, които, вместо да се радват на живота, се сблъскват с трудното всекидневие на тежката диагноза”, казва Стораро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене