Ана бременна с момче от Бруно Фернандеш

На Ана й предстои второ раждане

Любовта побеждава всичко, дори когато трябва да мине през тежки изпитания! Новата звезда на "Манчестър Юнайтед" Бруно Фернандеш е на върха на щастието точно когато светът е обхванат от пандемия и животът на много хора се променя драматично. Португалският футболист и неговата любима Ана Пино ще стават родители за втори път и не желаят да крият радостта си. Бъдещата майка публикува снимка, на която се вижда наедрялото й коремче, а малката й дъщеричка Матилде нежно я целува. Бруно Фернандеш и Ана този път очакват момче. 

Бруно си е свършил работата вкъщи
Бруно си е свършил работата вкъщи

Пино не е типичната футболна съпруга, не парадира със скъпи покупки и луксозен начин на живот. Предпочита да подкрепя мъжа си дискретно, без да насочва прожекторите към себе си. Говори се, че Ана има заслуга за това Бруно да избере точно "Олд Трафорд", за да продължи кариерата си. Халфът имаше няколко изгодни предложения, от които да избира.
Факт е, че годината започна по прекрасен начин за полузащитника. През януари Фернандеш премина от "Спортинг" (Лисабон) в "Манчестър Юнайтед" срещу 67 млн. лири. Бруно се адаптира чудесно сред "червените дяволи" и бързо се превърна в любимец на публиката.
Феновете с нетърпение очакват да видят в действие взаимодействието между Фернандеш и Пол Погба. Френският халф се възстановяваше от контузия, но се очаква да бъде готов за игра, когато футболът се завърне по европейските терени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене