Ути Бъчваров показва как да готвим със запасите си в нов сезон на "Бързо, лесно, вкусно"

Ути Бъчваров се връща с нов сезон на предаването си по БНТ 1.

Ути Бъчваров се завръща по БНТ с нов сезон на предаването си “Бързо, лесно, вкусно” този четвъртък, на 2 април.

А той ще е много специален - адекватен на случващото се в момента в страната и по света, Ути ще показва как зрителите да готвят вкусни ястия със запасите варива и консерви, които са натрупали в домовете си заради пандемията.

В новите епизоди той ще готви с колегите си Росен и Ади. Тримата ще показват и най-добрите комбинации между пресните сезонни продукти и свежите подправки в търсене на най-добрите здравословни рецепти всеки делничен ден от 16,30 ч по БНТ 1.

“И тъй като вкусът е нашият неизменен пътеводител през всички онези моменти, в които празнуваме, споделяме, разказваме или просто вдигаме чаша за всичко хубаво, заредени с нова енергия ще тръгнем заедно по следите на най-вкусните решения за всеки ден и всеки повод, за да го превърнем в специален. Ще използваме семпли съставки и богато въображение. С хитри идеи в кухнята ще ви покажем как 1 прави 2, а понякога и повече… Ще запалим и камината, защото над живия пламък на огъня чудесата се случват сами… а и защото е по-вкусно!”, казва Бъчваров.

Макар сега границите да са затворени, той и неговото предаване ще пренасят зрителите в различни кътчета от гурме картата на света.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене