Мона направи скрита камера на съпруга си Радослав Гочев, каза му, че пак е бременна (Видео)
24 часа | 01 Април 2020 г. | 181 показвания | 0 коментара

Актрисата Мона Недев спретна забавна скрита камера на съпруга си по повод първи април. 

Тя реши да го излъже, че е бременна за втори път. За целта от няколко дни го подготвя психически, като му споделяла, че я боли главата, че й закъснява месечният цикъл, че се чувства отпаднала. Тя наистина отива да си купи тест за бременност.

"Какъвто и да е резултатът обаче, ще му покажа теста от бременността си с Никола", казва Мона. Веднага, след като вижда само една чертичка на новия тест, прибягва до план Б. Пуска камерата и чака да се появи съпругът й Радослав.

"Недей да си правиш майтапи с това", казва той, виждайки положителния тест. Той не просто е изненадан, а дори изглежда шокиран. И понеже се занимава с кино и знае, че съпругата му е добра актриса, веднага си навързва сценария и се досеща, че е първи април и че е възможно да държи в ръцете си стар тест за бременност. В слеващия момент дори започва да търси телефона на Мона, сигурен, че е жертва на скрита камера. Мона обаче е непреклонна и желязна във версията си. 

Тя стига по-далеч и му казва, че като приспят детето, трябва да отидат на лекар. Дори го пита дали се радва на новината, че пак ще става татко.

"Много смешно, изпотих се целият", казва Радослав минути по-късно, когато разбира, че е жертва на забавна първоаприлска шега.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Българският спорт загуби една от големите си фигури Европейската борба е имала само двама президенти в историята си. Пърият е германецът Херман Швиндлинг, който поема поста през 1978 година при създаването на континенталната централа на конгреса на световната в Оулу, Финландия. Той умира през 1995 година и на неговото място идва членът на

Големият артист в интервю за Ник Глас от Си Ен Ен: Винаги съм бил напълно свободен  Това е последното интервю на Кристо, дадено за Си Ен Ен на 23 май 2020 г., 8 дни преди смъртта на твореца. Аз съм напълно ирационален, напълно безотговорен, напълно свободен художник, казва Кристо, говорейки по видеовръзка от студиото си в Ню Йорк

Ученичката лекувана в “Пирогов” 3 пъти за 2 месеца, казва проф. Асен Балтов 13-годишното момиче, което беше пребито от над 10 свои връстнички в неделя, е било конфликтно и често е влизало в спорове с други деца, научи “24 часа”. Преди боя децата са се скарали в инстаграм. Жертвата им се подигравала и ги отбелязвала на обидни снимки като леки жени

Google пусна инструмент в помощ на хората, които трудно ...
На 29 май , от 20:00 часа българско време, интернет ...
Британският принц Хари в продължение на няколко години e ...
Здравейте, казвам се Елена Овчар, искам и аз да споделя, ...
Казахстанският клуб „Иртиш” (Павлодар) фалира. Отборът от ...
Родена съм в България, но живея в Канада. Изпращам ви линк ...
Българският ас в ММА Благой Иванов-Багата отново загуби със ...
31 май е ден на русокосите жени, празнува се от 2006 г. 31 ...
РАБОТА Началото на седмицата позволява активна работа и ви ...
РАБОТА Дори и да сте амбицирани да блеснете, не ...
РАБОТА Избягвайте многото и напрегната работа, както и ...
РАБОТА В началото на седмицата вашите срещи са свързани с ...
Крис О'Донъл - симпатичният американски актьор, който ...
РАБОТА През първите дни на седмицата стабилизирайте ...
РАБОТА Първите дни на седмицата ви позволяват да започнете ...
РАБОТА Демонстрацията на търпение и привидната ви ...