Мона направи скрита камера на съпруга си Радослав Гочев, каза му, че пак е бременна (Видео)

Актрисата Мона Недев спретна забавна скрита камера на съпруга си по повод първи април. 

Тя реши да го излъже, че е бременна за втори път. За целта от няколко дни го подготвя психически, като му споделяла, че я боли главата, че й закъснява месечният цикъл, че се чувства отпаднала. Тя наистина отива да си купи тест за бременност.

"Какъвто и да е резултатът обаче, ще му покажа теста от бременността си с Никола", казва Мона. Веднага, след като вижда само една чертичка на новия тест, прибягва до план Б. Пуска камерата и чака да се появи съпругът й Радослав.

"Недей да си правиш майтапи с това", казва той, виждайки положителния тест. Той не просто е изненадан, а дори изглежда шокиран. И понеже се занимава с кино и знае, че съпругата му е добра актриса, веднага си навързва сценария и се досеща, че е първи април и че е възможно да държи в ръцете си стар тест за бременност. В слеващия момент дори започва да търси телефона на Мона, сигурен, че е жертва на скрита камера. Мона обаче е непреклонна и желязна във версията си. 

Тя стига по-далеч и му казва, че като приспят детето, трябва да отидат на лекар. Дори го пита дали се радва на новината, че пак ще става татко.

"Много смешно, изпотих се целият", казва Радослав минути по-късно, когато разбира, че е жертва на забавна първоаприлска шега.

Снимка: Кадър от видеото
Снимка: Кадър от видеото
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене