Тестът на Къванч Татлъту за коронавирус отрицателен

Тестът на турската звезда Къванч Татлъту за COVID-19 е отрицателен. Това съобщи самият актьор в профила си в туитър късно снощи.

"В болницата, където дойдох с оплакване за висока температура и кашлица, след преглед откриха, че имам пневмония. Направиха ми още изследвания и ми назначиха лечение. Научих и, че резултатът от теста ми за COVID-19 е отрицателен", написа Къванч в туитър.

Той пожела изцеление на всички пациенти, особени на тези, заразени  с новия коронавирус. "Нашите молитви са с вас. Добре съм... Благодаря за вниманието...", пише още актьорът.

Преди ден стана ясно, че той и съпругата му - стилистката Башар Дизер, са се подложили на тест за COVID-19, след като са се почувствали зле. Преди това двамата се бяха усамотили в изолация далече от светския шум и дори от най-близките си хора.

"Здравейте на всички. От 15 дни си стоя вкъщи с жена ми. Въпреки това, заради някои оплаквания, отидох за преглед в болницата, където ме подложиха на изследвания. Моля ви, не се притеснявайте. Добре съм, чакам резултатите от тестовете. Бъдете здрави", написа преди два дни Татлъту.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене