Плеяда комедийни звезди в “Шитс Крийк”

Актьорите, които играят семейство Роуз в комедийния сериал.

Семейство Роуз са достатъчно заможни, за да се радват на дните си, без да се притесняват за каквото и да било. Джони е милиардер, забогатял от интернет библиотеки, а съпругата му Мойра е бивша звезда от сапунените сериали. Те имат две пораснали деца, които все още не са се отделили от тях.

Но един ден семейството губи цялото си богатство, след като е измамено от бизнес мениджъра си. Така Роуз са принудени да започнат живота си отначало с малкото си останали авоари. Част от тях е градчето Шитс Крийк, което Джони е купил на шега като подарък за рождения си ден през 1991 г. Семейство Роуз се мести в Шитс Крийк, като се настанява в две съседни стаи на полуразрушен мотел. Четиримата трябва да свикват и с новите си съграждани, които са изключително различни от тях.

Това е завръзката в новия сериал “Шитс Крийк”, събрал цяла плеяда от комедийни звезди. В главните роли на Джони и Мойра Роуз са Юджийн Леви (единственият актьор, който играе във всички части на “Американски пай”) и Катрин О'Хара (“Сам вкъщи” и “Бийтълджус”).

Първоначалната идея за сериала е на актьора, продуцент и сценарист Дан Леви, който е и син на Юджийн Леви. Младият човек се замисля как биха реагирали заможните семейства, които участват в различни риалитита, ако изгубят цялото си богатство. “Дали семейство Кардашиян биха били същите без всичките си пари”, пита се той. Не след дълго доразвива проекта си с помощта на баща си и го предлага на различни тв компании.

Катрин О'Хара е първият избор на създателите на сериала за ролята на майката. Съвсем разбираемо - много зрители все още я свързват с образа на майката на Кевин в “Сам вкъщи” в двата филма с Маколи Кълкин. Но тя отказва да участва в “Шитс Крийк”, както сама казва, заради “мързел и отвращение към дългосрочните проекти”. Но Леви продължава да я убеждава и след като става ясно, че сериалът все пак ще бъде излъчен на малкия екран, тя се съгласява да изпълни главната женска роля в него.

“Шитс Крийк” се състои от шест сезона, а първият върви сега всеки делник от 21,30 ч по “Би Ти Ви Комеди”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене