Елена хвали Коради: Дори мъжете го харесват

Елена е сред най-известните модели в Италия

Eдно от най-известните лица на италианския моден подиум и малкия екран Елена Сантарели засипа с похвали мъжа си Бернардо Коради, който е известен на Ботуша като бивше острие на "Удинезе". Двамата са семейство от шест години, но са заедно още от 2005-а.
"Влюбена съм в семейството си, децата си, партньора си - заяви тя. - Ами ако семейството ни отново се увеличи? Засега животът не ни води в тази посока, но ние все още ставаме. Бернардо - бих се омъжила за него хиляди пъти. Само колко е красив! Колкото по-възрастен става, толкова по-добър е той. И мъжете го харесват също. На морето толкова често се случва да получава искрени комплименти от преминаващите мъже. И аз се усмихвам гордо." 

Изявява се и като тв водеща
Изявява се и като тв водеща

Връзката им, която започна през 2005-а, е една от най-стабилните в италианския футбол. Интересно е, че Елена свалила бившия футболист. Преди време тя разкри, че намерила път към сърцето на Бернардо с помощта на съобщение на мобилния телефон.
С Коради са заедно вече 15 години
С Коради са заедно вече 15 години

"На 19 ноември 2005 година му изпратих есемес с текст: "Здравей, аз съм Елена Сантарели, как си?". Оттогава двамата сме неразделни. Мисля, че той не може да оплаче от мен във всяко едно отношение", споделя русокосата изкусителка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене