Кралица Елизабет II отпразнува рождения ден на дъщеря си принцеса Анна

Кралица Елизабет II Кадри: ITV

Кралица Елизабет Втора е отпразнувала на обяд 70-ия рожден ден на дъщеря си принцеса Анна, съобщи Контактмюзик.

Частният обяд на четири очи се състоял във "Фрогмор Хауз". Принцеса Анна ще навърши 70 години на 17 август.

Британската кралица, която е на 94 години, е посрещнала в имението в Уиндзор само дъщеря си. На тържествения обяд, протекъл при спазване на изискванията за социална дистанция, не е имало други гости, включена била малка част от персонала на монарха, които са с нея в Уиндзор.

Рядко се случва, но не е необичайно членове на британското кралско семейство да използват обикновено празното имение за "специални случаи", обясни БТА.

Кралица Елизабет Втора и съпругът й принц Филип се самоизолираха в Уиндзор през март заради пандемията от новия коронавирус. Според информация на в."Дейли мейл" кралската двойка днес отпътува за традиционната си лятна ваканция в замъка Балморал, Шотландия.

Тайният обяд на кралицата и принцеса Анна се е състоял само няколко седмици, след като Елизабет Втора и принц Филип бяха на сватбата на внучката си принцеса Биатрис и Едоардо Мапели Моци. Те се венчаха в замъка Уиндзор на 17 юли.

Британският монарх навлезе в новите технологии заради необходимостта да поддържа връзка с членовете на семейството и да изпълнява ангажименти си от дистанция заради пандемията от новия коронавирус. Неотдавна стана известно, че принцеса Анна й помага да усвои основите на видеоконферентните връзки и да приветства участниците в онлайн конференция.

Принцеса Анна
Принцеса Анна
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене