Диана Димитрова става в 5 ч, за да участва в клип на Маргарита Хранова

ДИАНА ДИМИТРОВА
Снимка: Официален профил на актрисата във фейсбук

В 5 ч сутринта младо и красиво момиче става от сън и бърза за влака. Звучи като банално начало на деня за някого, но всъщност е поредният ангажимент на актрисата Диана Димитрова.

Той обаче няма връзка с образа ѝ на д-р Огнянова - героинята ѝ в сериала “Откраднат живот”, чиито снимки вече започнаха. И въпреки натоварения график на филмовата продукция преди дни Димитрова стана в 5 ч сутринта заради друга роля. Актрисата участва във видео към песен на голямата Маргарита Хранова.

МАРГАРИТА ХРАНОВА
Снимка: Официален профил на певицата във фейсбук
МАРГАРИТА ХРАНОВА Снимка: Официален профил на певицата във фейсбук

“Тази песен е готова може би от година, но не я пускахме, решихме да я задържим. Емил Бояджиев, за съжаление, си отиде от този свят скоро и все още беше жив, когато направихме песента. Негов е аранжиментът. Автор на музиката е Биляна Ангелова, текстът е на Николай Милчев. Тогава бяхме направили две песни. Едната - “Ти”, вървя по класации и радиопредавания, а другата е тази”, разказва Хранова.

Парчето носи името “По пътя”, а премиерата на клипа се очаква да е на 9 септември. Датата е избрана от Игор Марковски – автор на идеята и продуцент на видеото. Негов е и изборът на Диана Димитрова за участие в клипа. Кадрите вече са заснети, а сега предстои работа по монтирането му.

“Текстът е много поетичен, в него се говори за цветя, за природа, много е интересен. Не са просто нахвърляни думи, има много мистика в целия текст, той е поезия”, разказва още Хранова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене