Украинско издание: Топ моделът Дария Кирилюк била пребита от приятеля й в Чешме

Украинският топ модел Дария Кирилюк най-вероятно е била пребита от приятеля й на плаж в турския курорт Чешме, съобщава РИА Новости, като се позовава на информация на украинското издание strana.ua.

Преди няколко дни Дария Кирилюк написа в профила си в Instagram, че е жестоко пребита от охраната на плажа в турския курорт Чешме. Моделът твърдеше, че заедно с нея са пострадали годеникът й и още четири момичета от компанията. Красавицата не спомена причините за нападението.

Компанията се е събрала, за да празнува рождения ден на приятеля на Кирилюк Баран Гюнеш, пише турският в. "Джумхуриет".

По информация на strana.ua обаче приятелят на Кирилюк - турчинът Баран Гюнеш (който има и американско гражданство) е изревнувал заради проявен интерес към украинката от страна на арабски петролен магнат.

Изданието пише, че в деня на инцидента на бийчбара Момо в Чешме наистина се е разразил конфликт между компанията на Кирилюк и други посетители. Стигнало се е до бой и охраната се наложило да разтървава участниците в мелето, като няколко пъти Кирилюк била ударена по лицето.

След това боят продължил на улицата, а Кирилюк била ударена няколко пъти от приятеля й. Има свидетел, който видял, че моделът е пребита от приятеля й. Най-сериозен побой й е бил нанесен от него, а не от охранителите на плажа, посочва strana.ua.

Моделът е казала пред полицията, че е била пребита от охранителите на клуб Момо.

По информация на вестник "Джумхуриет" Кирилюк и Гюнеш са били разпитани в прокуратурата в град Чешме.

Междувременно собственикът на клуб Момо Бурак Бешер обвини Кирилюк в клевета. Бешер посочи, че скандалът се е разразил между две групи гости и охраната на клуба не е наранила никого, пише турското онлайн издание Хаберлер.

Плажът, на който се разрази скандалът, е затворен за 15 дни, съобщава РИА Новости.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене