Мис България шляпа със сандали за 2400 лева

Радинела обича да си показва еспадрилите

Не един, а два тузарски чифта сандали разхожда актуалната Мис България.


Радинела Чушева се е сдобила с червени и сини еспадрили на световноизвестната марка "Луи Витон", въпреки че аксесоарите са от новата лятна колекция и още не се продават в България. Вероятно мацката е направила специална поръчка от магазин в Западна Европа, за да може да се похвали, че е първа у нас със скъпарските сандали.


Проверка на "България Днес" в официалния сайт на марката показва, че всеки от чифтовете струва 590 евро, което се равнява на около 1200 лева. Не е ясно как Радинела е успяла да плати общата цена от 2400 лева, която се равнява на близо 4 минимални заплати. Модни гурута изтъкват, че става въпрос за оригинални обувки и не може да става въпрос за реплики, които са няколко пъти по-евтини от оригиналите.

Взела си е и червени / Снимки: "България Днес" и Инстаграм
Взела си е и червени / Снимки: "България Днес" и Инстаграм

Любопитното е, че макар да са много скъпи, еспадрилите имат сериозен недостатък - не трябва да се стъпва с тях върху мокра повърхност, защото има опасност да се наруши целостта им. Производителите съветват за мигновено сушене, ако това все пак се случи.


Лъскавият начин на живот не е чужд на Мис България. Наскоро тя се завърна от почивка в тузарския гръцки остров Миконос, където беше в компанията на възрастното си гадже. Хубава кола и винаги актуални дрехи допълват визията на Чушева, която умее да привлича вниманието към себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене