Брад Пит замести Анджелина Джоли с нейна двойничка

Плейбоят се влюби в 30 години по-младата от него Никол Потуралски, като остави безутешна Дженифър Анистън

С шестмесечно бебе на ръце, тя заряза съпруга си милярдер заради холивудския разбивач на сърца

Разбити сърца и тежки раздели - красивият Брад Пит сякаш е пожизнено абониран за подобни драми, които обаче не засягат него, а партньорките му.

Неотдавна 56-годишният плейбой бе забелязан в компанията на новата си приятелка - германския модел Никол Потуралски, която е с 30 години по-млада от холивудския секссимвол.

По този повод в мрежата изтекоха и снимки на двойката отпреди 9 месеца, от които става ясно, че двамата се забавляват по време на концерт на Кание Уест в Лос Анджелис. Всъщност Потуралски е сред малкото щастливки, с които Пит не крие романтичната си връзка след развода с Анджелина Джоли.

Потуралски покорява модните подиуми

през последните години, използвайки името Нико Мари. С него тя се появи на кориците на няколко списания, включително ELLE. Според Daily Mail Никол мечтаела да стане морски биолог, когато порасне, но всичко това се променило, когато била открита от търсач на таланти в парижкия "Дисниленд".

За връзката им не се знае много. Ясно е само, че са започнали флирт на премиерата на "Имало едно време в Холивуд" в Берлин.

След тази първа среща двамата са засичани в Лос Анджелис и във Франция.

"Те бяха известно време на почивка и се наслаждаваха на компанията си, докато пътуваха", споделя близък до тях.

Интересното е, че моделката има син - Емил, който е само на шест месеца. Той е плод на брака й с милиардера Роланд Мари , който е

по-възрастен от нея с над 40 години.

Всъщност двамата все още не са разведени, но краят на връзката им сякаш е предизвестен.

Дали Брад се е влюбил в Никол заради поразителната й прилика с дългогодишната му бивша съпруга Анджелина Джоли, все още не е ясно.

Самият Пит тежко преживя развода с нея, след което се хвърли в шеметен флирт с предишната си жена Дженифър Анистън.

С нея, рестартът изглежда, не потръгна и Брад Пит я остави неутешима след внезапното си влюбване в 30 години по-младата от него омъжена манекенка.

Връзката му с Гуинет Полтроу също бе определяна като силна и изпепеляваща любов в средата на 90-те. Двамата се запознават на снимките на трилъра "Седем". Стига се до годеж, но година по-късно за огромна изненада лудо влюбената двойка се разделя. Брад приема тежко скъсването и успява да забрави Гуинет чак когато среща Дженифър Анистън. Преди 20 години двамата се ожениха, като за тяхната сватба се казваше,

че е една от най-знаковите в Холивуд.

В онези години те изглеждаха перфектната двойка. В интервю за Rolling Stone Дженифър разкри, че благодарение на своите мениджъри актьорите се срещат за първи път през 1994 г. Няколко години по-късно, след като и двамата се разделиха със своите половинки (Джен с Тейт Донован и Брад с Гуинет Полтроу), те отиват на първата си среща, уговорена от техните мениджъри. По-късно Дженифър Анистън разкрива, че още тогава знаели какво ще се случи между тях. Не след дълго най-новата и гореща двойка на Холивуд направи своя дебют на червения килим на наградите Emmy през 1999 г.

Само няколко месеца по-късно двойката присъства на концерт на Стинг в Ню Йорк, където се присъедини към певеца на сцената, за да може Джен да блесне с новия си годежен пръстен с диамант. След това през лятото на 2000 г. Брад Пит и Дженифър Анистън вдигат бляскава сватба. Два месеца по-късно младоженците дебютират на червения килим вече като г-н и г-жа Пит.

В интервю за W Magazine Джен е попитана дали Брад е любовта на живота й. "Той със сигурност е голяма любов в живота ми" - заявява без колебание тя през 2003 г.

Звездната двойка се развежда през 2005 г., защото Брад се влюбва в Анджелина Джоли. Дженифър Анистън приема доста тежко развода с актьора и изобщо не крие, че страда дълго след това. За нея остава несбъдната мечта двамата да имат деца. Мечта, която се изпепелява в момента, в който Брад вижда Анджелина.

Огънят между Пит и Джоли се разгаря на

снимките на "Мистър и мисис Смит"

през 2004 г., когато Пит все още е щастливо женен за Анистън. Първоначално двамата с Анджелина стават добри приятели, но до приключването на снимките вече е ясно накъде вървят нещата. По-малко от година след като разводът на Брад и Дженифър е финализиран, през 2006 г., бе потвърдена информацията, че Анджелина е бременна с детето на Брад. Шайло Джоли-Пит е родена в Намибия през същата година. Въпреки това двамата решават да не сключват брак. След това двойката осиновява тригодишния Пакс, а след още една година приветства близнаците си Нокс и Вивиан, които се раждат в Ница. Първият слух, че

Брад и Анджелина са се разделили,

се появява през 2010 г. благодарение на доклад на News of the World, но двойката съди изданието за фалшива новина и печели делото. Две години по-късно беше разкрито, че Брад и Анджелина са сгодени и бъдещата булка е забелязана да носи пръстен, който се оценява на един милион долара. Така през август 2014 г. Брад и Анджелина станаха съпруг и съпруга на частна церемония в Шато Миравал във Франция. Всичките им шест деца участваха в церемонията. Мадокс и Пакс придружаваха майка си по пътеката, Захара и Вивиан носеха цветя, а Шайло и Нокс предадоха пръстените.

По-късно същата година двойката вече работи по първия си съвместен актьорски проект на екрана след "Мистър и мисис Смит". Филмът By The Sea е написан и режисиран от самата Анджелина.

Независимо от общата работа като съпрузи двете звезди не изкараха особено дълго време заедно.

През 2015 г. Анджелина пуска молба за развод,

позовавайки се на "непримирими различия", а адвокатът коментира, че това решение е в името на доброто на всички. Брад Пит признава, че увлечението му по алкохола е довело до проблемите вкъщи. Пит приема много тежко развода, тъй като попечителството над шестте деца е поверено на майката. Той дълго време можеше да ги вижда само в присъствието на служител от социалните служби. Злите езици не пропуснаха да отбележат, че всичко в този живот сякаш се връща - жената, заради която той съсипа Дженифър Анистън, сега съсипва него. Актьорът обаче се пребори с проблемите с чашката

и сега двамата с бившата си съпруга са в доста добри отношения.

Дали именно заради това Пит не избра двойничка на бившата си жена за своя нова изгора? Дали не иска да изживее връзката си по нов, позитивен начин?Много скоро ще разберем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене