Ивайло Захариев се сгоди в имение със 100-годишна история

Ивайло показа, че е със Станислава, с тази снимка във фейсбук.

СНИМКА: КАЛИНА СЕРАФИМОВА

Предложи брак на любимата си Станислава на сцената, след като изигра “Поручик Бенц”

Ивайло Захариев в униформа коленичи, вади от джоба си червена кутийка с красив годежен пръстен в нея и пита любимата си Станислава Славчева дали ще се омъжи за него. Младата жена не може да повярва на очите си - всичко това се случва на сцената в дома на Маестра Константина Петкова в добруджанското село Пчеларово пред очите на десетки зрители, дошли да гледат постановката “Поручик Бенц” с участието на популярния актьор. Но никой не е очаквал, че представлението в неделя вечерта ще завърши с предложение за брак.

Това не е спонтанно решение на Ивайло. Обмисля го от известно време, като много държи да се сгоди за любимата си преди началото на есента. “Приемам, че с новия сезон идва друг цикъл и това за нас със Стани ще е ново начало”, разказва той пред “24 часа”.

Пръстена купува още миналата седмица, а деня избира заради мястото, на което представят “Поручик Бенц”. “Играхме пиесата в имение със 100-годишна история, където се усеща духът на любовта към културата. Затова и помолих Стани да дойде с мен на турнето ни, а тя нищо не заподозря”, каза Ивайло.

Когато коленичи и задава важния въпрос, Станислава губи гласа си от изумление. Успява да каже “да”, Ивайло поставя пръстена на безименния ѝ пръст и той пасва идеално. “Сега го поглежда често-често”, усмихва се Захариев. Все още не бързат със сватбата.

Със Станислава обявиха, че са заедно, с обща снимка в социалните мрежи в началото на август. И двамата имат деца от предишните си връзки. Ивайло има двама синове - Филип, на 7 г., и Дамян, на 6 г., от брака си с Миряна Захариева. Станислава има четиригодишно момиченце. “Децата ни се разбират и всички заедно много се забавляваме”, разказа Ивайло.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене