Бивша топила Бекер

Заради любов към Лилиан Борис купи спорния имот

Борис Бекер може и да спечели "Уимбълдън" едва на 17-годишна възраст, но отдавна е по-известен с живота си извън корта и любовните си премеждия. Които за нещастие често прерастват в житейски изпитания.

Поредното такова бе разкрито от медиите в Англия. Днес Бум-бум Борис трябва да се яви в съда по обвинение, че е скрил част от имуществото си и не е платил данъци. Става въпрос за просторен апартамент в центъра на Лондон, купен през 2017 г. А именно по това време бившият тенисист обяви фалит. И макар и разорен, все пак купил имот за над два милиона евро.
Но точно тогава Борис бе намерил отново любовта в лицето на красивата Лилиан Монтейро. И като мъж трябва да осигури жилище, където двамата да си гукат. В онзи момент германецът се развеждаше с втората си съпруга Шърли, която му взе къщата и останалите пари, та се наложи той да фалира.
А Лилиан заслужи обичта на Борис с грижи освен за самия него, така и за десетгодишния му по онова време син Амадеус. Заради грижите към Амадеус и Борис Лилиан си навлече гнева на Шърли, която я атакува яростно в социалните мрежи. Според запознати именно бившата съпруга е натопила Бекер за покупката на имота по време на фалита, ей така от женска злоба.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене