Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов: Какъв мач, и "Ботев" (Пд) ли да пламне?

Венци Стефанов не е притеснен

В тази обстановка може и конгресът на БФС да се отложи

"Тия от "Ботев" (Пд), като са толкова вироглави, ще вземат и те да пламнат! Това ли искат", възмущава се президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов. "Канарчетата" и столичани трябваше да играят днес от 16,30 ч., но двубоят бе отложен. На "Овча купел" вече 11 футболисти, както и тримата треньори са заразени с коронавирус.
"Отлагаме мача, има решение на здравното министерство и Изпълкома на БФС. Не мога да ги разбера тези хора от Пловдив, какво ще правят, ако и те се разболеят? Трябва да се пазим, това е най-важно, а мача ще го играем по-нататък", заяви Стефанов.
За радост, болните в редиците на "Славия" се чувстват добре, няма тежки случаи, твърди Стефанов. "Чувам се с всички постоянно, някои имат малко температура, други са си напълно здрави. Може и да ме успокояват, но нали им чувам гласовете, звучат бодри. Но те са млади хора, нищо им няма. Аз да му мисля, че съм над 70 години", смее се Стефанов и добавя: "COVID се лекува най-добре, ако човек спре да гледа телевизия, там само ни паникьосват".
Според думите на "белия" бос епидемичната обстановка може да заплаши и провеждането на конгреса на БФС на 11 декември. Заради вируса форумът бе отложен от месец май.
"Ако така продължават нещата, вероятно ще бъде отложен и конгресът на БФС. При положение че епидемичната обстановка в България бъде удължена, е изключено форумът да се състои. Всичко зависи от държавата. Чакаме нейното решение, но логиката, с оглед растящия брой заразени говори, че обстановката ще се удължи", добави членът на Изпълкома на БФС.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене