ЦСКА и "Лудогорец" последни в Европа

ЦСКА и "Йънг Бойс" играха в почти непрогледна мъгла

"Орлите" с най-слаби показатели във всички групи

ЦСКА - София и "Лудогорец" чупят антирекорди в групите на Лига Европа. "Червените" загубиха с 0:1 от швейцарския "Йънг Бойс" в София, докато "орлите" бяха разбити с 0:4 от резервите на "Тотнъм" в Лондон.
Отборът на Бруно Акрапович продължава да е единственият без отбелязан гол в групите и на практика загуби шансове за продължаване напред. От своя страна "Лудогорец" вече и на теория не може да прескочи групите. "Орлите" нямат нито една спечелена точка и са с най-лоши показатели в целия турнир. Без дори един равен в групите са още ирландския "Дъндолк", хърватският "Риека", азерският "Карабах" и белгийският "Гент". Но от всички тях с най-лоша голова разлика е българският шампион, който е вкарал 5 гола и е допуснал 13.
Срещу "Тотнъм" тимът на Станислав Генчев изигра изключително посредствен мач и рядко успяваше дори да премине центъра срещу резервите на Жозе Моуриньо. С комична грешка се отчете вратарят Пламен Илиев, който допусна гол почти от центъра.

"Лудогорец" отнесе 7 гола в двата мача с "Тотнъм"
"Лудогорец" отнесе 7 гола в двата мача с "Тотнъм"

"Нито от резултата, нито от играта сме доволни - коментира треньорът Генчев. - Единственото позитивно нещо е, че след 20 дни отново играхме мач, и то срещу доста сериозен съперник. Поне да си върнем част от формата. Опитвахме се да вкарваме по-свежи хора, тъй като доста отпаднаха физически. Имахме само петима, които бяха тренирали нормално. 14 дни не са водили тренировки."
ЦСКА-София също се представи слабо срещу "Йънг Бойс", а вратарят Густаво Бусато допусна левашки гол. "Червените" нямаха почти никакви положения в гъстата мъгла над София, единствено Стефано Белтраме отправи точен удар от фаул. Треньорът Бруно Акрапович заложи на любимата си схема 3-5-2, но по всичко личи, че на отборът ще му трябва време за да свикне с промяната.
"Тази схема на игра изисква много време, но е оправдана - заяви Бруно. - През второто полувреме показахме истинското си лице. Доминирахме над съперника. Някои играчи имаха физически проблеми. Не се справиха с напрежението. Допуснахме лесен гол. Компромиси не правя. Играят тези, които заслужават. Позитивите занапред са, че ще налагаме тази схема. Играчите вече знаят как ще играем. Ще станем още по силни, когато се присъединят и отсъстващите играчи. Това е точната схема, ако искаме да направим хубави неща за в бъдеще."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене