Рита Ора се извини, че е нарушила правилата за изолация

Рита Ора  СНИМКА: Ройтерс

Певица Рита Ора се извини, че е нарушила строгите правила за изолация във Великобритания с парти за 30 души по случай рождения си ден, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Тя каза, че е отишла на "малко събиране с приятели". Според в. "Сън" обаче партито е било в събота вечерта в лондонски ресторант, като са участвали 30 души.

Според противоепидемичните разпоредби във Великобритания хората в Англия нямат право да се срещат с представители на други домакинства на закрито, а на открито могат да се събират само двама души.

Ресторантите са затворени, освен предлагащите храна за в къщи, за да бъде ограничено разпространението на новия коронавирус.

"Това беше спонтанно решение, взето с погрешната идея, че излизаме от ограниченията и това ще е О Кей - обясни Рита Ора на страницата си в Инстаграм. - Съжалявам много, че наруших правилата и разбирам, че това поставя хората в риск. Това беше сериозна и неизвинима грешка в преценката. Като се имат пред вид ограниченията, разбирам колко безотговорни бяха тези действия".

На мястото са повикани полицаи заради съобщения за нарушение на ограниченията. Те обаче не са установили нередности.

Рита Ора доброволно ще плати глоба за нарушението, съобщи Би Би Си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене