С „Колибри“ в Страната на чудесата

Панаир на книгата в НДК няма да има

При онлайн поръчките издателството дава отстъпките до 60%, има книги и по 3 лв.

Панаир на книгата тази година няма да има, но пък онлайн намаленията ще ни спасят, защото са по-големи и атрактивни от всякога. До 16 декември можете да поръчате разкошни заглавия от каталога на издателство "Колибри" с намаление от 20% до 60%. Предвидена е специална селекция от заглавия на ексклузивна цена от 3 лв. 

„Една от най-сериозните загуби в битката е да си загубиш главата.” На това ни учат героите в Страната на чудесата. Годината, която отминава, ни изправи пред големи предизвикателства. Най-важното е да излезем от настоящата ситуация със съхранен разум, подхранено въображение и усещане за свобода.

Ето защо ви каним в чудната страна на добрите истории и качествената литература. Под символичната елха на „Колибри“ ще намерите съкровища за 3 лв. и жанрово разнообразни четива с намаление от 20%, 35%, 50% и 60%", обещават издателите.

"Всички заглавия от каталога ни са с коледни отстъпки, защото уважаваме предпочитанията и вкусовете на всички читатели. Подарете книга на себе си, семейството, приятелите!", призовават те.

Посочените отстъпки важат само за поръчки ОНЛАЙН до 16 декември и са валидни до изчерпване на количествата!

В книжарницата на "Колибри" на ул. "Иван Вазов" 36 в интервала от 14 до 18 декември всички заглавия ще са с отстъпка от 30%.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене